• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Skumboll skrev 2011-05-16 22:30:51 följande:
    Ah, då förstår jag. Jag är själv snittad och tycker väl inte att det var någon höjdare direkt. 
    Nej alla säger så men det är mer planerat, jag vet ungefär vad jag kan vänta mig inbillar jag mig i allafall. Efter W kunde jag inte gå på toaletten normalt på 5 veckor kunde inte gå, stå kunde jag inte de första 3 veckorna. De ville inte ens skicka hem mig för jag var så deprimerad men övertygande som jag är tjatade jag mig hem. Jag fick gå en viss sträcka på danderyd så de såg att jag kunde gå. Har aldrig varit så slut efter att ha gått typ tre meter
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-16 22:35:49 följande:
    Jaså du är ingen barnmänniska?
    Sommarbrud skrev 2011-05-16 22:29:20 följande:
    Men vilken grej! I bilen är helt stum här herregud vilken super kvinna du är!
    Sommarbrud skrev 2011-05-16 22:30:44 följande:
    Nej är inte snittad med W.

    Hahah vad rolig du är "tills jag hittade den lilla näsan"
    Smärta är någonting som jag är bra på att hantera, så länge ingen pratar med mig utan bara låter mig sköta mig själv, jag har fortfarande riktigt starka minnen, hur han ligger där och kikar och blinkar och blinkar, stjärnklart var det och vi åker på motorvägen i mysbelysning. Jag ser det framför mig så härlig känsla!
    Men du är ju helt fantastisk! jag komemr ihåg när w kom jag skrek att de skulle ta bort honom och sen ville jag dö.. Kommer ihåg att de sa att jag skulle opereras och köras till operation och det enda jag frågade om var om ajg fick sova där och det fick jag. Var nog den gladaste stunden i mitt liv... Hmm kanske inte en bra start på mammalivet :) Men nu är han världsbäst nästan jämt Cool
  • Sommarbrud
    Skumboll skrev 2011-05-16 22:36:09 följande:
    Födde du på vanliga danderyd eller på bb stockholm?
    Danderyd valde det, du då?
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-16 22:38:38 följande:
    Fy det låter verkligen inte som någon höjdare, skönt att de inte försöker övertala dig till något annat heller då.
    zvartaliljan skrev 2011-05-16 22:31:09 följande:
    Godkväll i tråden. Ser att ni är OT som vanligt o diskutterar bebisar
    Jag väntar hem min lilly-klänning nu, hoppas den passar! Kämpar ju också med vikten men bara 6kg kvar till normalt bmi (efter att ha haft ett bmi på 37...) och då hoppas jag kunna kränga på mig lilly-klänningen i 38 Vilken häftig historia! Antar att det gick snabbt
    Har också två premisar...låg 5 veckor på sjukhus innan första föddes o sen 2 veckor på neo och 3 månader inlagd fram o tillbaka innan 2an föddes...så vet hur seeeegt det är o ligga där, man vill bara HEM!!

    Gick upp 20kg med varje barn...men inte under graviditeten, jag led av hyperemesis så jag låg inlagd mycket för det för jag blev undernärd. Så sen när graviditeten var över och jag började amma och äta som vanligt så sparade kroppen ALLT...med sonen gick jag upp 14kg på EN MÅNAD...fick problem med leder o allt o kunde knappt gå för det gick så fort...sen 6kg till och 20kg kvar sen innan med dottern så härliga 40kg övervikt...men nu har jag kämpat hårt i ett år och 28kg är borta Skrattande Jag kan gå utan att det gör jävligt ont i benen!!

    Det absolut bästa är att de flesta av våra 115 gäster inte har sett mig sen förra året, så ska bli så jäkla roligt o få visa upp mig så "smal" (ja allt är ju relativt) och fin i min klänning!!
    Nej det var bra jag tror de fattade vinken.. jag kan vara väldigt övertygande
  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-05-16 22:40:00 följande:
    Hoppas de hinner få iväg den denna vecka men det är tveksamt. Fick bilder igår men det var samma överdel som sist fast helt omgjord! Förvånad De sa ju att de skulle göra om volangerna för de inte blev bra men det trodde jag gällde kjolen. Så kommer nya bilder på överdelen med väldigt "lockiga" volanger på överdelen. Blev helt ställd och skrev tillbaka att jag ju redan fått bilder på överdelen för flera veckor sen och konfirmerat dem. Då fick jag svaret att de bad om ursäkt för att de besvärade mig (?) med överdelen igen och att de upptäckte att överdelens volanger inte var lika de på bilderna jag skickade och de gjorde då om dem.

    Då påpekade jag (snällt) att skälet till att den förra designern (klänningen har tydligen överlämnats till en annan designer) gjorde överdelen mindre lik var förmodligen för att jag bad dem göra volangerna plattare för att ge ett mer smickrande figur. Då blev det alldeles tyst. Sen har jag inte hört mer. Obestämd

    Men har ju som sagt inget större hopp för den ändå så strunt samma...
    Men den är ju mitt hopp!  Men vad tokigt att de har rört ihop det ahh man blir galen! Men okej en vecka till står jag ut sen vill jag se den! Så om två veckor senast måste den ha kommit hem till sverige :)
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-16 22:40:22 följande:
    Men du måste ha gått sönder väldigt mycket och var troligtvis både rädd, chockad och förvirrad.
    Mina förlossningar har ändå varit "smidiga"
    Ja man kan säga att jag gick sönder en del.. Hua! jag ahde ju bara hört min syster o hennes son föddes på tre timmar o vägde ju massor o hon var upp o hoppa efter några timmar. Hon minns det som du att det var så mysigt och så. SÅ jag var helt chockad efter min upplevelse
  • Sommarbrud
    Skumboll skrev 2011-05-16 22:42:12 följande:
    Min graviditet var allt annat än normal så jag fick inte föda på bb stockholm. 
    På morgonen var vi på en föreläsning om dublinmetoden, sen skulle jag på ett läkarbesök på specialistmödran men jag kom aldrig därifrån sen, haha. Blev akutsnitt och sen levde jag loppan på intensiven, var hög som ett hus.
    jag gillade specialmödravården hon som är chef där är ju bäst!

    Nej BB sthlm tar ju inte emot alla, jag ville ha danderyd för de har närmare till läkare..
  • Sommarbrud

    Nej nu ska jag hoppa i säng klockan är ju massor! herregud borde ha sovit minst en timme redan :)

    Godnatt på er

  • Sommarbrud
    sandis1977 skrev 2011-05-16 22:57:14 följande:
    Ayla : Tack för ditt svar, skorna är från Ebay.

    Till er andra vill jag önska lycka till med klänningar och bröllop.
    Har nog aldrig känt mig så osynlig som här med mina svar och inlägg, så jag lämnar denna tråden.

     
    Vad tråkigt att du känner så, ja som 1700tal skrev, tråden är väldigt aktiv på både gott och ont ibland.
  • Sommarbrud
    Skumboll skrev 2011-05-17 08:34:00 följande:
    Igår fick jag förresten hem en massa organzapåsar i ministorlek! 56 kr för 50 st inkl frakt från usa. Säljaren sa att det skulle ta 4-6 veckor med snigelpost men drygt en vecka tog det allt som allt!
    Men oj vad billigt jag som också ska beställa detta, hade tänkt o ta det från romance.se men man kanske ska titta runt lite. Ska ha ris i dem till kyrkan. JAg tänkte inte ha det först men mina kompisar sa att det är väldigt vanligt. Så ja ris blir det :)

    Sen har göväln sagt att de kan lägga in en present på varje rum till gästerna så nu ska jag köpa ngt o ha i askar. Och köpa askar såklart... Så nu letar vi efter ivorry färgade askar som e fina så springer ni på några skrik till
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!