Inlägg från: Darling Daisy |Visa alla inlägg
  • Darling Daisy

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Ang vilken Kinafirma som är bäst:
    Så här tror jag (baserat på det som skrivits här och på andra fora det senaste året):

    Milly - mååånga nöjda kunder, man kan sätta ihop sin klänning från bilder och får en testklänning sydd så att man kan godkänna bilderna på den innan de börjar med den riktiga. Bra tyger och duktiga sömmerskor.

    Landy - mååånga nöjda kunder, man kan sätta ihop sin klänning från bilder, men får ingen testklänning sydd. Bra tyger och duktiga sömmerskor.

    My love bridal - har fått många nöjda kunder de sista månaderna. Snabba leveranser, men jag tror inte att de syr upp klänningar från bilder. Man får inte se nån testklänning. Ingen personlig erfarenhet av tyger och sömnaden, men kunderna har varit nöjda.

    Milly och Landy har ganska lika priser och dessa är något dyrare än Mylove.

    Om jag skulle beställa en egendesignad (ihopsatt från flera olika bilder) skulle jag välja Milly (pga testklänningen).


    Om jag skulle beställa en klänning där jag inte behöver se ev ändringar skulle jag ta Milly eller Landy.


    Om jag hade jättebråttom skulle jag ta Mylove.

  • Darling Daisy
    FelizLane skrev 2011-10-16 21:46:33 följande:
    var inne på dhgate alles nyss... Hittade då samma klänning, fast olika priser... Vad menas med detta? Nån annan som varit med om det?

    www.dhgate.com/cash-sale-normal-size-in-store...

    www.dhgate.com/wholesale-empire-white-beach-s... 

    Tror till och med att jag hittad en tredje länk. Men det är ju olika priser... Nån?! 
    DHgate är en site för många olika säljare, ungefär som tradera, ebay eller etsy. Därför kan flera olika säljare ha samma klänning, till olika pris och m olika fraktkostnader.

    När du överväger att köpa från en säljare på DHgate ska du kolla på deras rating: hur många transaktioner de har och procent nöjda köpare (översta högra hörnet av sidan). Har de några tusen transaktioner och sisådär 97-99% nöjda köpare bör de ha bra kvalitet på sina varor. Observera dock att många inte bara säljer kläder, de kan också ha tex teknikprylar, skor och annat i sina "affärer". Klicka på "view sellers store" så får du se vad de erbjuder.
  • Darling Daisy

    Nej, men hej Sommarbrud och 1700tal!! Vad roligt att se er igen!

    Miceme var in och kommenterade en kortis för typ två veckor sen, men Skumboll har jag inte sett sen hon visade bröllopsbilderna, tror jag. 

  • Darling Daisy
    1700tal skrev 2011-10-18 19:48:25 följande:
    Ööh, jaaa... Vad säger man... Flyttar in i min nya lägenhet nästa v, vi har inte gjort slut utan ska va särbo under en period. Bröllopet är inte avbokat men inte heller riktigt on... Det flyter lite kan man väl säga. Drömmer Men summa summarum är det inte helt dumt, otroligt nog och fast det säkert låter konstigt. Hur är er status nu då? Inställt, framskjutet, nytt datum? Du har samlat på dig nya klänningar ser jag!
    Hoppas att det ordnar sig på ett bra sätt för er, 1700! 
    Det låter ju inte helt kört i alla fall! På ett sätt kan jag väl tycka att det är bättre att ni tvivlar nu, innan bröllopet, än efter. 
  • Darling Daisy
    Sommarbrud skrev 2011-10-18 19:51:43 följande:

    Men DD ! Inte igår! Kul o se dig med :) Hur är det med dig ?


     


     


    Här är allt bra!! 
    Satte mig vid datorn för att skriva på en uppsats, men såg att ni var inloggade och hamnade självklart här istället! Jag läser nu tre kurser på universitetet, jobbar heltid och försöker vara en god maka och mor... behöver ett 36-timmarsdygn! 
  • Darling Daisy

    Sommarbrud:
    Tjaa, du - inte känns jag som en stålkvinna, direkt! Känns mest som om allt blir halvdant ibland. Tyvärr är det svårt att få ihop det, men jag försöker få det i hamn i alla fall. Det är distanskurser, så jag gör hemuppgifter och är på några få helgträffar i Skara och Alnarp (Skåne). 

    Hur mår magen?  

  • Darling Daisy
    1700tal skrev 2011-10-18 20:02:16 följande:
    Men heeej DD!! *vinkevink*
    Darling Daisy skrev 2011-10-18 19:53:29 följande:
    Hoppas att det ordnar sig på ett bra sätt för er, 1700! 
    Det låter ju inte helt kört i alla fall! På ett sätt kan jag väl tycka att det är bättre att ni tvivlar nu, innan bröllopet, än efter. 
    Det gör det nog! Har kommit fram till att det snarare är så att jag tvivlar på hans övertygelse mer än att jag tvivlar på honom eller att han tvivlar på mig. Typ.. Om det lät det minsta begripligt. Om det inte gjorde det så är det helt ok, för det är precis det inte vi har begripit heller!
    Darling Daisy skrev 2011-10-18 19:55:38 följande:
    Här är allt bra!! 
    Satte mig vid datorn för att skriva på en uppsats, men såg att ni var inloggade och hamnade självklart här istället! Jag läser nu tre kurser på universitetet, jobbar heltid och försöker vara en god maka och mor... behöver ett 36-timmarsdygn! 
    Oj vad skoj! Bortsett från att dygnet bara har 24 timmar förstås... 
    Nej, det lät inte ett dugg begripligt! Men jag tror jag anar hur du menar i alla fall.
  • Darling Daisy

    1700: Japp, det är lantbruk och trädgård där nere. Det finns en jättefin park med en massa roliga växter som jag inte sett förut.

    Sommarbrud: Jag kände mig också så när jag var gravid. Var grymt avundsjuk på alla strålande tjejer med snygga små magar och tighta klänningar. Jag kände mig som en flodhäst! (fast jag måste ändå säga att jag älskade att vara gravid, mådde oförskämt bra hela tiden) 

  • Darling Daisy

    Ja, nu ser det nästan ut som på den gamla goda tiden när man inte vågade vara borta mer än några timmar för att slippa läsa igen tio sidor.

    Hur går det på trädgårdsutbildningen, 1700tal?

    Ska du få planerat snitt, Sommar? 

  • Darling Daisy

    Jag läser en om hund- och kattbeteende, en om fårproduktion och en om grönt entreprenörskap (dvs hållbart företagande på landsbygden). Det är intressanta kurser allihop, men tar ju sin lilla tid...

    Florist verkar vara ett så himla kul jobb! Själv är jag inte ett floristämne, men med tanke på det jag sett av dina blomtalanger kan jag tänka mig att det kommer att passa dig perfekt! 

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!