• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Här är den jag ska beställa till mamma förresten! Fast den ska gå högre i ryggen och ska be dem göra den slätare över rumpan, hon gillade inte att den hade så mkt veck där. Har inte bestämt färg än men det kommer bli en mörk åt det hållet som bilden är.

    Vad tror ni, visst är den tjusig och väldigt mother-of-the-bride? Löööövar kragen, det gör vi båda två! Så vad sägs?


  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2011-05-01 16:34:09 följande:
    PumpsOch dessa köpte jag idag för att öva o gå i klackar, går sådär ska nog gå och prova dem nu.. eller så väntar jag. Är ju usel på klackar
    Hehe, du valde ju inte de lägsta klackarna att träna på heller!
    Pinkgrape skrev 2011-05-01 16:37:11 följande:
    Jag sitter här och funderar över detta med ringar...

    Jag har ju redan köpt min ring, då vår budget var betydligt lägre än vad den är nu. Jag tycker jättemycket om den ringen, men det är ju långt ifrån mitt första hands val. Det var ett budget val och en ring jag gärna skulle använda, men just som vigselring skulle jag nog hellre vilja ha en annan ring.. kanske. Beroende på..

    Min blivandes ring var alldeles för stor när den kom och han vill hellre köpa en ny ring, än att ändra storleken på ringen som han beställde.

    Ska vi köpa nya ringar till oss båda helt enkelt? Vår budget för ringar är ju definitivt inte stor alls, men större än vad den var tidigare, trots att vi redan spenderat 2000kr på två ringar. På sätt och vis tycker jag att det känns onödigt av mig att köpa en ny ring, men samtidigt vill jag gärna ha en annan.

    Åh, varför ska jag vara så snabb med saker?! Jag skulle ha väntat!
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    För det första, skälet till att du är så snabb med saker och inte kan vänta beror på att du är fisk. Så, nu när det är avklarat (och du därmed kan sluta med nåt ev dåligt samvete) så finns det ju bara en sak kvar - köp din drömring! Du ska ju bära den hela livet...
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2011-05-01 16:44:03 följande:
    Super tjusig! Vad hon kommer bli fin! Älskar också kragen det var ju den som gjorde hela klänningen. Håller med mamma ta bort lite veck, vem vill ha massa veck över rumpan?
    Ja, visst är den fin! Skrattande Den är väldigt hon oxå, hon älskar halterneck och krusidull i måttlighet (och till fest) och jag tycker den passar till en mogen kvinna på snart 65. Eller hur? För många av de andra klänningarna var så tärn-aktiga, sexiga och urringade. Den här var riktigt sofistikerad...
  • 1700tal
    Miceme skrev 2011-05-01 16:46:51 följande:
    Jättetjusig! Väldigt fina broderier också! Jag skulle nog köpa den något längre ( jag antar att denna slutar över knät) jag tycker det är så snyggt med "halvlånga" klänningar, men det är jag det :)
    ska du bara beställa en till din mor
    Jaså, tror du den går ovanför knät? Nej, det går inte, hon vill absolut inte visa några knän. Jag tänkte den skulle gå till strax nedanför knät. Men längre än så kan den inte ha för hon är bara 162 cm lång. Men jag kan ju beställa den kanske 20 cm längre? Så kan jag fålla upp den själv efter hon har provat den.

    Nej nej för 17, här ska beställas 3-4 till mor - det har vi redan bestämt! Visade mest denna jag att jag redan har bestämt oss för att det blir denna! Ska hämta bilder på de andra oxå, one moment..
  • 1700tal
    Miceme skrev 2011-05-01 16:53:54 följande:
    Jag förstår dig så det bjuder jag på Jag gifter mig 4 juni.
    jag ska vänta ett par dagar och se vart det tar vägen
    Oj, var det så snart du gifter dig... Obestämd
  • 1700tal
    Miceme skrev 2011-05-01 16:58:04 följande:
    Ja jag tycker den ser ut att vara modell kortare, men det kanske går att ta reda på. Nej jag tycker också det är snyggare när det slutar nedanför knät, mer elegant, ska bli kul att se bilderna! Blir det någon hatt?

    Bra där hon behöver ju ha lite att välja mellan
    1700tal skrev 2011-05-01 16:55:42 följande:
    Oj, var det så snart du gifter dig... Obestämd
    mmmmmm
    Nej, nån skulle jag inte få henne till... Gråter "Sånt spektakel", tycker hon om sånt...
  • 1700tal
    Miceme skrev 2011-05-01 17:15:46 följande:

    Vad synd!


    Ja visst är det...

    Här är de andra kanditaterna, bortse från färgerna dock. Hon kommer ha en mörk färg åt det mörklila/gammelrosa håller men inte pastellig utan en "mustigare" nyans...

    Den här första är ju bara helt underbar men jag har ju darocan i bakhuvudet till mig själv (ni vet den som malin24 beställt), bliv den här knäpp/för lik då? Eller knyter det samman hennes och min klänning på ett bra sätt?



    Den här är oxå fin... Hon gillar halternecken på denna och det lilla blinget. Orginalet är dock golvlång men den ska sluta nedanför knät. Själv tycker jag inte denna är lika fin och välarbetad...




    Och så den grisskära halternecken... Hon gillar rosetten i nacken därbak och tycker den döljer det bara i ryggen lite. Sen ger den ju en smickrande midja.



    Nå, vilken tycker ni är finast/lämpligast?? Min mamma är 162 cm, nätta axlar, relativt smal (åtminstone markerad) midja men med lite mage nedanför och mer rumpa än vad hon har upptill (dock ingen stor rumpa alls).. Om ni fattar kroppstypen! Tror hon väger typ 66 kg eller nåt sånt om det säger nåt oxå..

  • 1700tal
    Humlan66 skrev 2011-05-01 17:27:14 följande:
    1700 tal , den gick på 750 kr ca .asbilligt jue och han ska ha en silvergrå väst  och antigen en lika plasttrång eller slips eller en platstrång i lavendel
    Ja det var billigt! Vi tänkte ta från suitopia faktiskt till honom. Är ju kina det oxå men då behöver man bara beställa en gång. Där ingår ju omsömnad om den inte sitter bra.
    Humlan66 skrev 2011-05-01 17:35:07 följande:
    1700 tal VART hade du hittat den lila klänningen du visa bild på ??

    VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRR
    "redo att trycka på köp nu knappen "
    Visst är den läcker!!

    Den är från millys eget sortiment. PM0912 heter den. Finns inte i det vanliga kundsortimentet så du får skicka en förfrågan till dem. Skrattande Den är nog inte superbillig som de på milanoo osv dessvärre men vet inte faktiskt eftersom den inte ligger ute liksom.
  • 1700tal
    Miceme skrev 2011-05-01 17:44:33 följande:
    Darocan???
    jag tycker den som du visade först eller den som du la in på ettan här otroligt snygga detaljer på den snygg och intressant. Men vill hon ha lite mer täckande upptill så trivs hon nog bäst i den som du la in först


    Dennahäringa ju! Den har jag velat ha sen foreeeever men lät bli eftersom den inte gick att göra som enaxlat bra...
  • 1700tal
    Miceme skrev 2011-05-01 18:03:51 följande:
    Ach so! Men då måste du ju ha en sådan!! Du kanske känner dig snyggar ei den än i någon av de enaxlade! Slå till på en gång, tycker inte heller att det skulle bli för likt din mamma i isåfall. Snarare snyggt på korten när det går i samma stil!

    Förresten funderar jag på hur ser det ut med halsband tillsammans med enaxlad? Har man det? Så ju en så snygg enaxlad men jag vill gärna ha halsband då jag skalåna mammas pärlhalsband som pappa gav till henne
    Mmmm, visst måste jag det.... Drömmer I den riktiga silk satin då... Oskyldig Har ju kvar att beställa en duchess silk satin-klänning på min to-do-list... Cool
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!