• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Sommarbrud skrev 2011-05-02 13:06:02 följande:
    Jag tänkte också köra en sån liten kur. Men inte så länge eftersom min mage inte mår så bra av sånt plus att jag vill ju väldigt gärna ha en liten knatte till och tror inte det är så bra att äta sånt då? Men 70 kg inte dåligt vad duktig hon har varit då!
    Jaså, min mage är tvärtom. Klarar de där dryckerna väldigt bra fast jag är rätt känslig annars för konstig mat. Obestämd

    Nej, inte ultimata kuren för eventuella knattar kanske...

    Ja, visst är det duktigt! Han (inte hon) vägde 160 kg och nu närmar han sig 90. Så han har nästan gått ner 70, några kilo kvar. Och allt genom att hålla modifast stenhårt under ett halvår med långsam introduktion till riktig lagad mat med begränsade kalorier enl deras intruktioner. Han höll det slaviskt (inte ens mjölk i kaffet!) och cyklade varje dag.. Men å andra sidan måste han nu operera bort överflödig hud när han gått ner några kilon till...
  • 1700tal
    Malin24 skrev 2011-05-02 14:01:31 följande:
    Ja visst är denna fantastiskGlad Den ligger som min favorit men problemet är att det bara är ett axelband...men den är såå fin.

    Tack för tipsen!!
    Enaxlat, ett problem?? Förvånad Men nuuu förstår jag inte?!
  • 1700tal
    Malin24 skrev 2011-05-02 14:36:32 följande:
    Haha ne inte jag heller egentligen men hon tycker att det blir för tungt att inte kunna ha en valig bh på sig men man borde ju kunna göra genomskinnliga bandGlad
    Hm, jo risken finns väl med en bh med ett band under att barmen hamnar på diagonalen! Kanske bäst med halterneck eller axelband...

    Men har du kollat på millys? Det är ju smidigt med leveransen eftersom din klänning kommer därifrån. Kanske hinner de göra tärnklänningarna snabbt och skicka dem samtidigt?
  • 1700tal
    Malin24 skrev 2011-05-02 15:02:08 följande:
    Haha ja det är hon nog inte så sugen på Glad

    Nja har inte tittat så mycket på Millys. Sen skulle ju min klänning vara klar  idag men den ligger fortfarande kvar i fas 3 så jag är inte så sugen på att göra ngt som gör att den kan bli försenad..men det klart om vi inte gör den måttbeställd så kanske det funkar...har de fina tärnklänningar?
    Det förstås, inte bra att få den försenad.. Men jo, tycker de har ganska fina klänningar..
  • 1700tal

    En till, fram och bak.. Längden kan man ju reglera som man vill.

  • 1700tal

    Två till som inte är axelbandslösa...

  • 1700tal
    Malin24 skrev 2011-05-02 16:08:02 följande:
    Tack för tipsen, jag gillade allihop måste jag säga..det får nog bli Milly ändå så kan hon få de mått hon vill. Kan ju inte börja köpa svenska klänningar nu helt plötsligtGlad
    Kul att kunna hjälpa.. Skrattande Men eller hur, klart du ska köpa från kina! Och då får de ju skräddarsytt dessutom och det kan väl va bra om de har udda mått och stor byst. Skrattande
  • 1700tal
    11juni2011 skrev 2011-05-02 20:38:21 följande:

    VA!! Men nu logga ju 1700tal ut!! Attans!!

    1700tal COME BACK! Var köpte du? Hur mycket kosta den? Hur lång leverans? Är det du som visade massa bilder på liknande klänningar?


    I'M BACK!! Och jag som loggade ut igår för det var ingen som var inloggad, stendött i timmar. Och då sätter ni alla fart och kackla igen förstås! Och om den rosa (som inte är rosa) volangdrömmen!! Så:

    1. Köpt hos milly
    2. Det är sekretessbelagt, har ju ett annat avtal med dem. Men ganska dyr, gissar att den skulle hamna mellan 4-500 dollar.
    3. Min skulle ta 1,5 mån ungefär men är nu försenad för de har mkt att göra. Den skulle kommit i slutet april och de har inte mkt kvar att göra. Skrattande
    4. Japp, har visat både fler bilder på denna klänning i ivory samt andra liknande klänningar från samma designer. Ska lägga in de jag har i datorn igen.
  • 1700tal
    11juni2011 skrev 2011-05-02 20:43:22 följande:
    Haha jag ogillar att 1700tal har kacklat hela 72 sidor i denna tråden... Tänkte läsa igenom lite snabbt om jag hittade någon info... Men nej tack! Det går nog snabbare att vänta här tills hon tittar in igen :=)
    What, nähä?! Men de andra har säkert kacklat lika mkt så det så!

    Nu ska vi se om jag kan fiska fram lite bilder... Ni andra får ursäkta ett lååångt bildinlägg nu men måste ju så 11juni kan spara ner bilderna.. Drömmer Därför gör jag dem inte små heller utan de får va som de är.

    Här är en live-bild jag hittade på samma klänning. Jag ser att orginalet har blandat två ivoryfärger (typ ivory och light champagne för att översätta det till millys färgkartor), så har dock inte jag bett dem göra för jag hittade den här bilden efter min beställning:


    Här är samma (tror jag, den kommer iaf upp när man söker på den) modell i nån plåtning. Kanske inte mkt att skicka till milly, kvalitén är inte den bästa:



    Och här var de bilder jag la in på liknande klänningar från samma designer:




    Den här älskar jag lika mkt som den rosa:




    Den här med:


Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!