Inlägg från: Darling Daisy |Visa alla inlägg
  • Darling Daisy

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    daniiel skrev 2012-01-03 20:55:36 följande:
    Ja, det var en mindre trevlig upplevelse faktiskt. Nåja, det är som det är :) Äh, jag tror det är hyffsat säkert numera, det var för en 3 månader sedan eller något sådant som den tjejen härjade som värst. Pinkgrape hette jag förut och inläggen är ju kvar, men inte bilderna. Lägger in dom igen :)

    Haha ja, ni får väl bara servera plockmat, så behöver ingen sitta på hela kvällen. Då blir det inte lika uppenbart att du inte kan sitta ;P Hehe jasså? Vadå då? Ptja, det är väl sådär dock.. man trivs bättre i vissa saker än andra och kan tänka mig att det blir en rätt stor.. förändring är inte riktigt rätt ord, men när man tar på dig en sådan klänning. En "vanlig" A-linje är ju lite "snällare" kanske :)
    Darling Daisy skrev 2012-01-03 20:49:56 följande:
    1700tal skrev 2012-01-03 20:40:48 följande:

    Men oj vad ni skriver! Ah, förstår hur du tänkte daniiel. Bad sommarbrud uttryckligen om smakråd. Men vill förstås ha råd av er alla! Sommarbrud är ändå så virrig, ingen ordning på henne alls sen hon blítt gift!


     


    Förlåt Daniiel, det lät ju som om jag aldrig sett dig här i tråden innan. Men jag menade bara att det bara är att kasta sig in i diskussionerna, så blir de roligare!
    Haha ingen fara :) Ja, visst är det så, håller med om att det blir roligare då :)
    Ja, men se - då gissade jag rätt!
  • Darling Daisy

    Jag har inte sålt mina heller ännu. Som du säger, Daniiel, det tar emot!

  • Darling Daisy

    Här i familjen är det min mamma som är tapetproffset, hon är en fena på tapetsering. Bra att ha en sån nära när man inte är lika bra på det själv!

    1700tal: måste erkänna att jag inte har hängt med riktigt vad det gäller din och sambons lägenheter, men det låter häftigt med en toppmodern lya.

     

  • Darling Daisy

    Tinzi: Vad tråkigt att det känns så illa med klänningen!!!!
    Ser bara bilden på baksidan, och den tycker jag ser fin ut. Dock förstår jag dina tvivel om släpet!  

  • Darling Daisy
    Darling Daisy skrev 2012-01-03 21:47:20 följande:
    Tinzi: Vad tråkigt att det känns så illa med klänningen!!!!
    Ser bara bilden på baksidan, och den tycker jag ser fin ut. Dock förstår jag dina tvivel om släpet!  
    Men hur skriver jag egentligen ikväll? Jag är helt slut i huvudet, borde gå och sova. (vi fick avlva vår hund i morse, så jag är lite off)

    Jag menade i alla fall, att jag förstår att du är osäker på om du kommer att kunna gå och dansa med släpet. Jag tycker dock att släpet är väldigt fint!!
    Nu har jag sett bilden från sidan också, och tycker att den ser fin ut!! *tröstkram*
  • Darling Daisy
    1700tal skrev 2012-01-03 21:52:49 följande:

    Den korta versionen är: vi bestämde oss för att bo isär ett tag, jag skaffade lägenheten. Vi bodde isär i 2 mån men kom på snabbt att vi inte ville bo isär så länge. Han bodde kvar i vår gamla lägenhet tills vi vår uppsägningstid gick ut (igår) och då flyttade han hit. Eller lite innan... Först funderade vi på att hyra ut den här (en etta) i andrahand och hyra en 2a. Men vi har rekordlåg boendekostnad (och superfräsch lägenhet!) så vi ska försöka stå ut här så länge vi kan och samla pengar på hög till kontantinsats till nästa hus/lägenhet.


    Men Tinzi! Tror inte att den kommer va så svår/dyr att lägga upp och det är nog enklast att göra i midjan, inte vid fållen. Och måste säga att du passar helt fantastiskt i den!! Spetsen på kjolen är ju galet maffig!


    Tack för uppdateringen, nu är det lite lättare att hänga med!
     
  • Darling Daisy
    1700tal skrev 2012-01-03 22:02:47 följande:

     


    DD - åh, stackars dig... *kram* Var hon (visst var det daisy, på bilden?) gammal eller hur kom det sig? Väntat?


    Nej, det är inte hon på min bild, men hennes bror. Han blev dålig igår, har varit frisk innan dess. Han hade svårt att syresätta sig, veterinären trodde på en stroke eller tumör som plötsligt brustit... Så det var helt oväntat och känns jättesorgligt! 
     
  • Darling Daisy

    Tack alla, för era snälla ord! Han var en underbar liten jack russel som senast i går morse jagade råttor i stallet. Nu känns det tomt med bara hans syster kvar. 

    Nä, hörrni. Nu ska jag faktistk gå o lägga mig. Det har varit trevligt att tjattra bort lite tid med er här ikväll!!
    Kram på er! 

  • Darling Daisy
    1700tal skrev 2012-01-03 22:19:36 följande:
    Fy vad ledsamt... Vet hur det känns. Med vår vovve var det mer långdraget och plågsamt, så där så man hela tiden ifrågasätter sig själv vad som är rätt. Hujedamej.. Har ni bara en kvar nu, daisy? Föder du upp eller så? Var det Jack R eller dansk-svensk gårdshund?
    Har inte fött upp dem själva, men vi och min mamma köpte två valpar ur samma kull. Nu är det alltså bara tiken kvar. 

    Nattinattti på er!
  • Darling Daisy
    bridetobe2013 skrev 2012-01-04 10:08:13 följande:
    Kanske den här....

     


    (Jag tar bort bilden i mitt svar, så att tråden blir lättare att läsa. På min dator kan jag inte ändra storleken på bilderna så som Daniiel gjorde)

    Vilka fina klänningar du har hittat!! Jag gillar den allra första bäst, väldigt vackra broderier! 

    Ang det du skrev om att den sista (som du hittat först) nu kändes för enkel, så tror jag att det lätt blir så. I början tittade jag på enkla ganska raka klänningar, sen ju mer jag kollade gillade jag lite mer fluff och puff. Du har ju lång tid på dig (för visst är det 2013 som ni gifter er?), så låt klänningstittandet ta lååång tid. Ju mer du funderar och väger för och nackdelar mot varandra, desto säkrare kommer du nog bli på vad du vill ha.
    Om du har budget för det, så kan du förstås göra som några av oss här i tråden - köpa fler klänningar. (vilket är ett enkelt sätt att prova olika klänningar utan att behöva gå till en butik) 
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!