• Sessan67

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Nu är min klänning på väg från Kina

  • Sessan67
    Sommarbrud skrev 2011-04-25 20:35:02 följande:
    Ja det lutar åt den faktiskt, men den stora fluff har ju inte kommit ännu så det kanske blir den :) Men lilly känns bra, fast jag står på en högtalare är inte så lång.... Så antingen får jag ha med mig högtalaren eller köpa riktigt höga skor
    Vilken är Lilly? Är det nummer 2? Jag tycker att den är allra finast Glad
  • Sessan67

    DHL försökte leverera min klänning idag på förmiddagen, men jag var inte hemma :(
    Ska jag dessutom bort efter jobbet imorgon och kommer nog hem sent, så valde torsdag.
    Nu måste jag vänta tills på torsdag - har bett dem leverara den utanför dörren då, för är ju på jobbet under den tid de verkar kunna leverera!  VILL JU SE OCH PROVA!

  • Sessan67
    1700tal skrev 2011-04-26 18:54:28 följande:
    Kan du inte hämta paketet hos DHL då när det passar dig? Det brukar jag göra. Eller kan du inte be dem lämna paketet vid dörren imorg?
    Mitt närmaste utlämningsställe är Arlanda, och verkar som det ligger så att man måste igenom någon tullstation för att hämta där. Verkar krångligt!  Vågar inte låta det ligga för länge utanför dörren, så väntar tills torsdag då jag kommer hem tidigare.
    Skumboll skrev 2011-04-26 19:10:52 följande:
    Skickade förresten in hindersprövningen idag, och ändring av efternamn. Skickade även in namnbyte för sonen, ingen aning om man kan göra det nu men vi testar så får vi se vad skatteverket säger. 
    Här ligger pappren ifyllda och nästa vecka skickar vi in dom Skrattande
  • Sessan67
    Miceme skrev 2011-04-26 20:14:40 följande:


    Jag kom på att det kan ju vara bra att ha något att ta på sig till frukosten!!
    Jag tog denna i ljus rosa
    Underbar - och du kan ju inte dyka upp alldeles klänningslös till frukost Flört
  • Sessan67
    Sommarbrud skrev 2011-04-26 20:35:47 följande:
    HAHAH du är ju bara för rolig!!!! Men oj oj oj ja men jag tror också det är bra att prova olika och det är ju så skönt o slippa åka till en butik så handla på!!Cool
    Mm, tur att man är själv hemma ikväll o kan skratta så mycket man vill åt allt klänningsprat, utan att nån är oförstående Flört
  • Sessan67
    Sommarbrud skrev 2011-04-26 21:12:31 följande:
    Ni som vill läsa tråkig läsning läser vidare ni andra slutar NU!!

    Jag är gravid MEN det är förmodligen dött så imorgon ska jag åka o ta nya blodprov och får då reda på om jag måste ta tablett så det kommer ut eller om jag måste göra ngt annat ingrepp :( Är så arg ledsen o bara fan alltså! Har misstänkt att det är så här i någon vecka men igår satt vi på akuten i några timmar för att de konstaterade att det inte har vuxit som det ska så förmodligen är det dött. Har haft MF förut men då har det kommit ut av sig självt ganska snabbt men tydligen inte denna gång. SÅ jag hoppas ju att veckorna är felräknade och att det inte ska vara mer utvecklat.. Men ajg har tränat core en gång o kan inte sluta tänka att det är mitt fel så ja det suger
    Vad tråkigt att höra

    Tror inte att din träning påverkat dock. Både min syster (hon är just nu inlagd i vecka 18 för att försöka förhindra att det händer igen) och en nära vän har råkat ut för samma sak och ingen av dem har tränat. Vet att åtminstone min syster tog det VÄLDIGT lugnt eftersom hon haft flera missfall tidigare.

    Håller tummarna för dig!
  • Sessan67

    Min klänning väntade utanför dörren när jag kom hem idag Skrattande

    Svårt att snöra själv, svårt att fota själv och klänningen är ju rätt skrynklig just nu, men här kommer i alla fall en bild! Är jättnöjd - den är precis som jag vill ha den och perfekt storleksmässigt (var orolig att jag mätt fel). Älskar klänningen och känner mig som en prinsessa Solig  Skickad nyss bilden till min älskling och fick genast ett telefonsamtal. Hon tyckte också att den var enormt fin! Klart över förväntan, både när det gäller passform, färg och tyger! Det är 6! lager tyg i kjolen och det ger en härlig vidd!

    Blir INGEN mer klänning för mig nu - this is THE ONE Flört Fast kommer definitivt att hänga kvar i tråden ändå - måste ju ändå titta på alla era klänningar och kan ju få en massa andra bra shoppingtips här också Glad


  • Sessan67
    Smuppra skrev 2011-04-28 19:24:31 följande:
    Sessan67: åh vad roligt! Ser ju riktigt bra ut. Härligt att höra om/se en riktig fullträff! Klart du ska hänga kvar, här kommer man inte undan! Var det din första klänning? (är lite förvirrad)
    Hm, första Kinaklänning i alla fall - andra totalt Flört
  • Sessan67
    Smuppra skrev 2011-04-28 19:36:13 följande:
    haha, o så var det kinaklänningen som blev perfekt för dig. Där hör ni, ni som skrev den negativa artikeln om kinaklänningar..!
    Japp, så var det! Inget fel på kvalitet alls och snabb leverans (beställde den 3:e april) Solig
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!