Inlägg från: Darling Daisy |Visa alla inlägg
  • Darling Daisy

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Monstertjejen:

    Så fina ni är!
    Din långa klänning har jag ju sett tidigare och den är superfin. Jag gillar verkligen "ränderna" i kombination med spetsen. Snyggt!

    Den från Landy är ju jättejättefin!! Så snyggt med prickarna! Vilken perfekt festklänning du fått.
    Och din dotter passar perfekt i näbbklänningen, helsjyssta färger. Vad kul att  nån vågar skippa rosa-gulle-gullet.

  • Darling Daisy
    mjeanettek skrev 2012-05-08 13:57:14 följande:
    Min nya brudklänning! Helt underbar! Jag älskar den! :)) Köpt på Lightinthebox.com för 178$ och kom till mig på mindre än 25 dagar! Jag måste få den insydd lite i bröstet, men det är ju ingen sak :)

     


    Den blev ju jättefin!!! Vad roligt att du blev så nöjd. Och snabb leverans också, vad skönt. 
    Vilka fina skor du har förresten!
    Beställde du standardstorlek eller enligt egna mått? Hur tycker du att kvaliteten känns?
    Är lite nyfiken på Litb, eftersom min mamma beställde en byxdress därifrån förra året. Den var i jättefin kvalitet - men måtten var heltokiga.
  • Darling Daisy
    Five year engagement skrev 2012-05-09 12:43:05 följande:
    Tror det är svårt att hitta en klänning som passar bra, speciellt eftersom jag är överviktig och vet väldigt väl hur jag vill att klänningen ska se ut för att den ska vara smickrande... Jag vill beställa en.. Har kollat lilywedding och lightinthebox som jag förstår är ganska snabba... Några andra tips? Tänkte beställa i helgen :)
    Vet inte om det är den här sidan du redan kollat, men på danska Lillys hemsida finns det för det mesta underbara klänningar till riktigt bra priser. www.lilly.dk
    Gå in under kollektioner, välj her og nu tillbud och klicka mellan modellerna.

    De skickar väldigt snabbt och jag har för mig att man också har full bytesrätt. 
  • Darling Daisy

    Five Year:
    Det låter ju toppenmysigt!!! En härlig och avslappnad fest med ens nära och kära, underbart!

    Vilka snygga klänningar! Gillade den röda riktigt mycket. Har du utrymme i budgeten, så släng iväg en beställning. Annars kan det nog finnas en del balklänningar och studentklänningar i bröllopsbutikerna nu...  

  • Darling Daisy

    Five: den klänningen tror jag blir jättefin. Nu håller jag tummarna för snyggt resultat o snabb leverans! 1700tal: vad roligt att din vän ville vara tärna. Blir det marskalk/er också? Och som vanligt, skitsnygg klänning. Millys modeller o bilder är ju jättefina, hoppas nu att de fixar denna leverans utan att sjabbla (stavning?) m varken klänningen eller leveranstiden!

  • Darling Daisy

    Ursäkta avsaknaden av mellanrum här ovan, skriver på mobilen...

  • Darling Daisy

    Linda:
    Det är väl vanligast att man åker till sin närmaste tyska hamn/gränsstad. För oss är det att åka E4an ner till Skåne och sen genom Danmark (Helsingborg-Helsingör alt Öresundsbron  och sen Rödby-Puttgarden) så hamnar man i Puttgarden på ön Fehmarn. Där finns flera stora varuhus med öl, vin och sprit (Calles och Bordershop, se länkarna i Knyttans inlägg ovan)
    I dessa varuhus finns ofta ganska mycket svenska poppismärken, tex Kopparbergs cider. 
    Om man ska längre in i landet, så finns det ofta lika bra (om inte bättre) sortiment på de vanliga stormarknaderna (tex Citti-markt). Tror att det ibland kan vara lite bättre priser på de vanliga stormarknaderna, men där hittar du o andra sidan inte cider och andra svensk-drycker.
    Tänk bara på att tyskarna inte har samma bag-in-box kultur som vi fått, de köper en kartong med sex glasflaskor istället.    

    Och har ni tid, så ta en sväng in i Tyskland. Det är ett vackert landskap längs Östersjökusten och väl värt ett besök. 

  • Darling Daisy

    Litet tips ang alkohol:
    Om ni handlar på systemet så är det öppet köp i 14 dagar.
    Det är jättesmidigt, eftersom man då kan lämna tillbaka det som blev för mycket. Vi hade tänkt åka till Tyskland, men pga tidsbrist blev det systemet istället. Vilket blev kanonbra. Vi tog till i överkant med både vin och öl/cider och åkte sen tillbaka med det som blev över.  

    Värt att tänka på är att ha alkoholfria alternativ till allt (middag, tårta, mingel osv). Där missade vi lite i beräkningarna, men vi hade tack o lov mineralvatten så att det räckte. 

  • Darling Daisy

    Grattis Tinzi! Vad fina ni var, allihop! Klänningen blev jättesnygg o du passade toppenbra i den!

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!