• Miceme

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Sommarbrud skrev 2011-05-16 22:32:52 följande:
    Nej alla säger så men det är mer planerat, jag vet ungefär vad jag kan vänta mig inbillar jag mig i allafall. Efter W kunde jag inte gå på toaletten normalt på 5 veckor kunde inte gå, stå kunde jag inte de första 3 veckorna. De ville inte ens skicka hem mig för jag var så deprimerad men övertygande som jag är tjatade jag mig hem. Jag fick gå en viss sträcka på danderyd så de såg att jag kunde gå. Har aldrig varit så slut efter att ha gått typ tre meter
    Fy det låter verkligen inte som någon höjdare, skönt att de inte försöker övertala dig till något annat heller då.
    zvartaliljan skrev 2011-05-16 22:31:09 följande:
    Godkväll i tråden. Ser att ni är OT som vanligt o diskutterar bebisar
    Jag väntar hem min lilly-klänning nu, hoppas den passar! Kämpar ju också med vikten men bara 6kg kvar till normalt bmi (efter att ha haft ett bmi på 37...) och då hoppas jag kunna kränga på mig lilly-klänningen i 38 Vilken häftig historia! Antar att det gick snabbt
    Har också två premisar...låg 5 veckor på sjukhus innan första föddes o sen 2 veckor på neo och 3 månader inlagd fram o tillbaka innan 2an föddes...så vet hur seeeegt det är o ligga där, man vill bara HEM!!

    Gick upp 20kg med varje barn...men inte under graviditeten, jag led av hyperemesis så jag låg inlagd mycket för det för jag blev undernärd. Så sen när graviditeten var över och jag började amma och äta som vanligt så sparade kroppen ALLT...med sonen gick jag upp 14kg på EN MÅNAD...fick problem med leder o allt o kunde knappt gå för det gick så fort...sen 6kg till och 20kg kvar sen innan med dottern så härliga 40kg övervikt...men nu har jag kämpat hårt i ett år och 28kg är borta Skrattande Jag kan gå utan att det gör jävligt ont i benen!!

    Det absolut bästa är att de flesta av våra 115 gäster inte har sett mig sen förra året, så ska bli så jäkla roligt o få visa upp mig så "smal" (ja allt är ju relativt) och fin i min klänning!!
    Ja det gick rätt fort,
    Duktig du är! Sjukhuset är verkligen en psykisk prövning
  • Miceme
    Sommarbrud skrev 2011-05-16 22:37:46 följande:
    Men du är ju helt fantastisk! jag komemr ihåg när w kom jag skrek att de skulle ta bort honom och sen ville jag dö.. Kommer ihåg att de sa att jag skulle opereras och köras till operation och det enda jag frågade om var om ajg fick sova där och det fick jag. Var nog den gladaste stunden i mitt liv... Hmm kanske inte en bra start på mammalivet :) Men nu är han världsbäst nästan jämt Cool
    Men du måste ha gått sönder väldigt mycket och var troligtvis både rädd, chockad och förvirrad.
    Mina förlossningar har ändå varit "smidiga"
  • Miceme

    dessa blommorna är ju ganska lika på nåt vis,


    Denna var ju fräsig
  • Miceme
    zvartaliljan skrev 2011-05-16 22:43:35 följande:
    Hur fort från första värken jämfört med de andra? Jag har haft så långa förlossningar så jag hoppas nästa går snabbare (om det blir någon). Min andra var "bara" ungefär hälften av min första så hoppas på att nästa tar hälften så mycket tid som min andra Men just småttingar är svåra o få ut...o nästa säger de förmodligen kommer vara ännu mindre då jag inte lär kunna hålla kvar lika länge...så det skrämmer mig en hel del. Men du lyckades då få en ganska stor unge efter två så små?
    Vattnet gick tio i två och värkarna började på en gång han är född 04:21 volvotid.

    Tvillingarna kan jag inte säga riktigt för de ville komm ut tidigare så jag låg ju inne för att hindra dem.
    Minuz skrev 2011-05-16 22:43:59 följande:
    hihi............. ska jag dela med mig av mina erfarenheter gällande förlossningar????

    Barn 1) Problem med hotande missfall från v 12. Snittad v 25+2. Liten kille på 1100 gram. 8 mån på sjukhus, 3 mån med personal hemma.
    Barn 2) Hade det bra där han var. Efter 3:e igångsättningen satte värkarna igång, blev sugklocka.
    Barn 3) Skulle bli igångsatt pga vattenavgång, men han kom timmarna innan i en rasande fart, fick vila upp sig på neo ett par dagar i cpap.
    Barn 4) Hon låg åt fel håll så de vände henne.
    I alla graviditeter har jag haft mer eller mindre problem med blödningar, värk mmm.
    Så här blir det inte fler bebisar............. *S*
    Fy vad jobbigt!
    Darling Daisy skrev 2011-05-16 22:44:41 följande:
    Ja, det är ju olika från sjukhus till sjukhus!
    Du hör kanske till Jönköping? Vi hör till Värnamo och där snittar de så fort de vet att det är sätesbjudning. Man får liksom inte ens "prova" att föda vanligt om bäbisen ligger i säte.
    Det lustiga var ju att min barnmorska hela tiden sagt att bäbisen ligger så fint med huvudet nedåt... hon hade alltså missat den lilla detaljer att det var rumpan som var fixerad.
     Ja jag hör till jönköping
    Skumboll skrev 2011-05-16 22:47:34 följande:
    Vet inte om jag tycker att de var så bra på att hantera situationen faktiskt, det var mycket tissel tassel och folk vägrade tala om för mig vad som var fel. Men det blev jag ju varse om senare. {#emotions_dlg.djavulsk}
    Vet dem vad som hände, blev det vid förlossningen eller är det något som hänt innan?
    1700tal skrev 2011-05-16 22:49:47 följande:
    Jodå... Men hoppet är väl inte det jag lever på lixom... Har slutat tänka på barn. Och är så trött på alla peppande människor som tjatar om att det säkert kommer sen och det finns så många sätt nuförtiden och tekniken går ju framåt nuförtiden och folk får får barn sent nuförtiden och mirakelhistorier hör man överallt nuförtiden och det finns ju hjälp att få nuförtiden... Och allt från klämkäcka närstående som inte vet ett dyft om min bakgrund och som just därför aldrig kommer få veta nåt heller. Så det är inte att jag inte gillar barn. Men jag distanserar mig, det är enklare så.
    Okej då lovar jag att inte komma med några klämkäcka heja heja, men hoppas ändå att det finns något alternativ som kan hjälpa dig, förstår att det känns jobbigt du är ju i barna åldern så jag kan tänka mig att många tjatar om det.
    sandis1977 skrev 2011-05-16 22:57:14 följande:
    Ayla : Tack för ditt svar, skorna är från Ebay.

    Till er andra vill jag önska lycka till med klänningar och bröllop.
    Har nog aldrig känt mig så osynlig som här med mina svar och inlägg, så jag lämnar denna tråden.

     
    Jag tycker att det är väldigt tråkigt att du känner så
    Darling Daisy skrev 2011-05-16 22:59:34 följande:
    Oj, vilka historier det bjuds på här ibland! Vilken tur att vi har den här tråden där OT är OK, istället för den gamla tråden (som för övrigt är heldöd, har ni tänkt på det?) Skrattande

    1700tal: ska inte vara peppande! Ville bara skriva att jag prexis förstår dig ang att distansera sig. Det är nödvändigt ibland för att man ska överleva i vardagen. 
    Ja här hanteras verkligen allt
  • Miceme
    Darling Daisy skrev 2011-05-16 23:20:33 följande:
    Nattinatti. Ska nu försöka få lite sömn sittandes i soffan  
     
    din stackars sjukling , hoppas att medikamenterna snart gör susen
  • Miceme

    SKumboll: Ja sjukvården när den är som bäst Skrikandes


    zvartaliljan skrev 2011-05-17 08:31:38 följande:
    åh, attans, har ju så långt till schenker o krångligt ställe där man inte får parkera bilen utanför så måste parkera långt bort o släpa med båda barnen Skrikandes
    Har din också kommit? Vilken modell var det du beställde?
    Sommarbrud skrev 2011-05-17 08:48:25 följande:
    Men oj vad billigt jag som också ska beställa detta, hade tänkt o ta det från romance.se men man kanske ska titta runt lite. Ska ha ris i dem till kyrkan. JAg tänkte inte ha det först men mina kompisar sa att det är väldigt vanligt. Så ja ris blir det :)

    Sen har göväln sagt att de kan lägga in en present på varje rum till gästerna så nu ska jag köpa ngt o ha i askar. Och köpa askar såklart... Så nu letar vi efter ivorry färgade askar som e fina så springer ni på några skrik till
    Vad ska du lägga i askarna för fint?  Ebay är nog det billigaste om man ska ha många askar, ni var väl ganska många gäster?
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!