Inlägg från: Darling Daisy |Visa alla inlägg
  • Darling Daisy

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    emmadeckmar skrev 2012-06-13 21:01:16 följande:
    Tack till er duktiga tjejer som vill och orkar svara på alla frågor, frågor som kommer om och om igen. Ni är så hjälpsamma! och jag blir så glad att den här tråden finns  {#emotions_dlg.flower} Solig
    Och tack till dig och alla andra blivande brudar som ger oss gammelhönor (=redan gifta) vackra klänningar att titta på och trevliga inlägg att läsa när man vill drömma sig tillbaka till bröllopstiderna!

    (men visst är det ovanligt trevlig stämning här i tråden? Ovanligt trevlig för att vara på nätet, alltså)
  • Darling Daisy

    Five year: 

    Det är ju lite knepigare med din klänning än med de jämnlånga... Kanske att du behöver en specialsydd underkjol för just din modell?

    Underkjolarna (som den du visade tex) är ju bara sydda för att vara osynliga under klänningarna och är därför inga snygga skapelser. Det är ofta rätt tråkigt material och fula sömmar. Om man vill ha en underkjol som syns måste man nog ha en sån som tex Anny visade bild på igår eller förrgår.
    Det jag menar är att insidan på din underkjol kommer att synas bakom dina ben... typ. Och insidan på mina underkjolar är ganska fula! 

  • Darling Daisy

    Five year:

    Har du fått hem klänningen förresten? 

  • Darling Daisy
    jakother skrev 2012-06-13 23:12:05 följande:
    Beställde min kinaklänning idag! Kommer i början av juli senast mot mitten vet inte om max 25 dagar räknas med eller utan helgdagar?? Väntar med spänning!!! :)
    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
    Vad spännande!!
    Jag tror att det menas 25 arbetsdagar, men är inte säker. Sen har de nog lite andra arbetstider i Kina än här, så det kanske går på ett ut. Men räkna med 25 arbetsdagar, så har du räknat högt och får den förhoppningsvis lite tidigare än beräknat!
    Såg modellen i en annan tråd, den är jättevacker!! Bra val!
  • Darling Daisy

    Nej, men HEEEJ, Skumboll! Long time no see, vad kul att du kikar in!

    Vad mysigt att ni snart får träffa lillflickan! Väääldigt fint namn ni har valt också, det står högt upp på min favoritlista med! 
    Tråkigt att du inte får må riktigt bra, hoppas att det inte blir värre!

     

  • Darling Daisy

    Five year: 
    Hoppas klänningen (eller kanske klänningarNA) dyker upp idag! Jag håller tummarna och väntar nyfiket på bilder.

    Ungbrud2012:
    Jag håller med 1700tal här ovan, den långa klänningen är mycket snyggare än den korta. Jag tycker också att du får en snyggare figur i den långa. Ta nu inte för hårt på mina åsikter, det är ju så olika från person till person och det är din känsla som är viktig i slutändan. (Emma tyckte ju tex att du fick finare figur i den korta!)  

    Ungbrud:
    Vilken häftig klänning! Den kommer nog bli toppen när den är insydd och tärnans finfina mage får synas ordentligt! 

  • Darling Daisy
    Fjällen2010 skrev 2012-06-16 19:32:11 följande:
    Å vilka fin fina klänningar ni har beställt!!!

    Har varit till en brudbutik och blivit upp över öronen förälskad i en Aspera Goldline 4552. Någon som vet något Kinabolag som gör denna???

    Visst kan jag skicka iväg en förfrågan men är mer nyfiken på om nån vet nåt ställe som gjort den och om det då blev bra. 
    Hej!
    Jag har inte koll just på den klänningen, det är ju inte alla kinaföretag som skriver ut vilken klänning de kopierat.

    Daniiel brukar ha bra koll
    Om du inte får svar här, så fråga om igen. Det är periodvis så mycket inlägg att frågor försvinner i mängden! 
  • Darling Daisy

    Daniiel: Även jag är "allergisk" mot lull-lull o traditionella doppresenter. På vår dotters dop bad vi gästerna ge en gåva till världsnaturfonden ist för vanliga presenter. Det var fint, tyckte vi

  • Darling Daisy

    Jag budade hem en klänning från ebay. Den är inte i Landy-brudklänningskvalitet, men helt okej! Känns som om den hade kostat ca 600-900 kr i butik i Sverige. Jag betalade typ 250 kr inkl snabbfrakt. Fick den på en vecka ganska exakt. Är helnöjd och kan varmt rekommendera säljaren ever-pretty.

    http://www.ebay.com/itm/Print-Sexy-Double-V-neck-Chiffon-Empire-Line-Flirty-Prom-Gown-09611-US-Size-16-/320924780405?pt=US_CSA_WC_Dresses&hash=item4ab89b8775#ht_3247wt_1396 

  • Darling Daisy

    Anny och Minuz:
    Vad fina era klänningar blir!  

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!