Inlägg från: Darling Daisy |Visa alla inlägg
  • Darling Daisy

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    emmadeckmar skrev 2012-07-16 15:13:18 följande:
    Och Emma, måste bara säga ännu en gång att din klänning är så otroligt vacker! Väntar med nyfikenhet på resultatet!
  • Darling Daisy

    Hoppsan!

    Vad tråkigt att flera uppfattar tråden som tråkig och elak nu plötsligt!

    Det är verkligen inte min mening att vara ovänlig eller bortstötande. Dock räcker inte heller min tid till att svara på allt just nu.  Om ni inte fått någon kommentar eller svar på frågor så betyder det ju inte automatiskt att de som inte svarat inte gillar er!!!
    Jag läser och försöker kommentera när tiden och orken räcker till!!  {#emotions_dlg.flower}

     

  • Darling Daisy
    fruwesterlund skrev 2012-07-25 13:57:56 följande:
    jag uppfattade denna tråd såhär: jag har skrivit här ett par gånger förut och frågat något, men inte fått något svar. Sen har jag sett andra fråga också men inte heller fått nå svar. ( bland annat om nån känner till www.meganbridalshop.com, som även jag undrar över) 

    sen kan det diskuteras om husköp och annat, som ju egentligen inte borde höra till tråden, men det är ju itne min tråd så det har man ju inget att säga till om.

    Hur som helst så tänker man att ni härinne kan typ allt om det här med kinaklänningar mm, därför förväntar man sig svar...:-P

     
    Vad bra att få veta! 
    När det är mycket inlägg så försvinner ibland frågor i mängden, då brukar det vara bäst att fråga igen.
    Det brukar jag skriva till nykomlingar med jämna mellanrum.

    Sen att du frågat och inte fått svar är ju tråkigt!! Man vill ju så gärna ha svar på sina funderingar, det är ju stort och spännande att köpa klänning från Kina.
    I mitt fall så beror uteblivna svar för det mesta på att jag inte kan svara (vet tex inget om meganbridal). Då kan jag känna att det är onödigt att bara skriva "jag vet inget om den webbsidan", det hjälper ju liksom inte den som frågar nämvärt!
    Annars så kan uteblivna svar från mig bero på att jag inte är inloggad så ofta, eller bara kikar in en snabbis medan dottern leker eller potatisen kokar typ. Då hinner jag oftast inte skriva.

    Sen är det tyvärr lite mindre fart här nu om man jämför med hur det var förra året och i våras. Det bidrar ju självklart till att man inte får svar så fort som man önskar (eller över huvud taget).

    En tråd består ju av sina skribenter, så det är upp till var och en av oss att styra den i den riktning vi önskar! 
    Tanken när tråden startades var just att man skulle få prata om kinaklänningar och allt annat, tex husköp eller operationer (eftersom skribenterna i den tidigare kinaklänningstråden inte ville ha några andra diskussioner än klänningsprat i sin).

    Jag hoppas i alla fall att tråden fortsätter sitt lilla liv, oavsett vilka brudar och fruar som hänger här och oavsett hur aktiva alla är!!
  • Darling Daisy

    Hihi, 1700- två sätt att säga samma sak på!

    Jag såg bilden på landyklänningen för några dagar sedan och är självklart vääääldigt nyfiken på hur resultatet blev (originalet är ljuvligt!!)

    I övrigt: usch vad tråkigt med ditt jobb! Visst är det surt när man bara får skit för allt sitt slit. Hoppas du kan ta det lite lugnt, så att du inte kollapsar på bröllopsdagen!!
     

  • Darling Daisy

    Och ni andra som jag missat att kommentera den senaste tiden:

    Jag har inte hört talas om meganbridal. Vilket ju inte betyder att det är en dålig tillverkare, förstås. Bara okänd för lilla mig

    Novemberrain (tror jag) och FruW: Båda klänningarna är jättevackra. Jag förstår att ni blivit lite kära i dem.

    Five year: Vad fina ni var. Klänningen och underkjolen blev jättefina ihop, vad kul att du fick ihop det så bra.

    Sommarbrud och Skumboll: hej på er, gammelhöns! Hoppas att ni mår bra, båda två!

    Minuz: Det låter inte alls bra, att du är så nedstämd!!! Hoppas att det ljusnar inom kort. Och använd gaffeltråden om du vill skriva av dig!!Hjärta 

     

  • Darling Daisy
    pulmonate skrev 2012-07-25 20:45:51 följande:
    Ja nog med pratet. Vi vill självklart se bilden på din klänning 1700tal. Är det drömklänningen nu?
    *håller tummarna*
    Min är ändrad och jag är såå glad. Det blev drömklänningen trots vissa fel i början. Spetsen är ersatt (eller nya bitar har lagts till), det har blivit en helt annan urringning fram (tidigare var den rak och hög i halsen) nu är det Sweetheart med spets axelband. Hakar är i för att gömma undan släpet, extra kupor i bysten insydda (typiskt att man skulle gå ner 3kg nu och det känns som det bara är brösten som försvunnit). Insydd i midjan, och lite små pärlor påsydda på spetsen. Den är såå fin och det ska bli jätte kul att ha på sig den om ca 3,5veckor.

    Detta klarar vi, eller hur 1700tal! Vi har föresten världens bästa datum...  
    Åhhh, bilder bilder bilder bilder!!!
  • Darling Daisy
    pulmonate skrev 2012-07-25 21:00:37 följande:
    Hihihi, jag har faktiskt inga bilder på den efter modificationen. INGEN har sett den förutom sömmerskan Men jag lovar att det kommer massor med foton efter bröllopet. Ni får vara uthärdiga och vänta ca 3,5 veckor!  
    Okejrå!
    Det låter i alla fall väldigt snyggt!! 
  • Darling Daisy
    Five year engagement skrev 2012-07-25 21:13:09 följande:
    tack för alla kommentarer, fast nu känns det ju som jag tvingat er att kommentera min klänning, och det var ju inte riktigt min mening... haha!!!

     
    Min kommentar var i a f det jag tänkte när jag såg dina fina bilder, så den kom ifrån hjärtat! Sen hann jag inte posta den bara!
    Förstår att du är nöjd, det blev jättebra med hela outfiten!!
  • Darling Daisy

    1700: Vad kul att få se alla tre! De är alla fina (o jag är grymt avis på din snygga figur!). Jag går emot strömmen o säger "inte Millys". Landyn o La sposan är snyggare (enligt mig), kan inte riktigt bestämma mig för vilken som är allra bäst. Är Landyn vitare? Vilket tyg, taft? Släp? Jag älskar ju taftens krispighet o fluffiga draperingar, så om landyn är i taft ligger den, av princip, riktigt bra till hos mig La sposan är kunglig, nåt annat kan man inte säga! Lyxig Min man tyckte La sposan, b t w

  • Darling Daisy
    majjja skrev 2012-07-27 02:18:39 följande:
    ja men det är det ju. Tack :) 

    Mejlat "min klänning" till både milly och landy så får jag se vad de säger om pris och hur lång leverans osv 
    Visst var det prickig tyll i hennes klänning?
    Om jag minns rätt så var det inte prickig tyll på originalklänningen, det var något som monstertjejen valde till. Fråga henne om du får skicka med hennes bilder på hur du vill ha den (om du vill ha exakt lika klänning, alltså).
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!