nä nu är jag förbannad
Moster Stina skrev 2011-05-16 20:09:58 följande:
Jag vill bara tipsa dig om att göra massor av tjälknöl själv istället. Ännu godare än rostbiff, och billigare om du kan få tag i billigt och ok kött. Det är dessutom lätt att just frysa in! Sen om du behöver hjälp med uppskivningen så kan du ju lämna in det i charken på någon affär och be dem göra det för lite pengar, förstås.STORT lycka till!
Som tips kanske jag kan ge att ni frågar en lokal skola eller liknande om möjligheten finns att låna kök och värmeskåp och göra allt själv ändå. Blir ett sjuhelsikes jobb med så kort varsel, men det är det enda jag kan komma på. Fast så nära inpå midsommar, kan ni inte ha färskpotatis, sill, gräddfil, gräslök och allt som tillhör midsommarbuffén? Mycket där behöver inte värmas och att koka massa potatis kanske kan vara lättare att ordna?