• Fenomena88

    potatissallad och parmesanflarn

    Hej!
    Har ni några förslag på en potatissallad som går att förebereda dagen innan bröllopet och som gärna har lite italienska smaker över sig? Sen undrar jag även om det går att göra parmesanflarn någon dag i förväg?

    /Karin 

  • Svar på tråden potatissallad och parmesanflarn
  • Kattpoet

    Enkel potatis sallad,   runt  3kilo potatis kokt och delat i  fjärde delar, de ska vara kalla.   1 litre  turkisk yoghurt blandas med 1 burk barillas  pesto, smaka av med salt och peppar,  blanda potatisen med youghurten.

    Jag för mig att detta räcker till runt 10 person, det räcker till  runt 15 om du skär potatisen i mindre bitar. 

  • EllaBella

    Fransk potatissallad! 

    Så mycket godare än klassisk potatissallad och blir bara goare om den står en dag. Här är ett recept www.tasteline.com/recept/fransk_potatissallad men jag brukar skippa senapen och använda en smakatt olja (t ex med kryddor eller vitlök i).

Svar på tråden potatissallad och parmesanflarn