• Tårtsmula

    Om Calligraphen

    Vi beställde inbjudningskort från calligraphen för ganska dyra pengar om man jämför med andra tryckerier. Vår erfarenhet är att de (i alla fall tjejen som tog hand om vår order) klarar inte att sätta ihop text och typsnitt så att det blir ett snyggt resultat. Vi fick också många slarvfel levererade som förslag till tryck. Vi fick korrigera tre gånger och efter ett samtal där grafikern bara skyllde ifrån sig, sa vi upp ordern och beställde från annat håll.


    Vad vill jag ha sagt? Jo, dyrast är inte alltid bäst.


    Vad har ni för erfarenheter av Calligraphen?

  • Svar på tråden Om Calligraphen
  • Tårtsmula

    Jag tror också att Calligraphen är bra egentligen. Vi hade nog otur med vilken grafiker vi fick. Hon är verkligen en slarvmaja. Vi beställde också utfrån en mall, men ändå misslyckades hon tre gånger. Värst var nog vilka svar jag fick från henne när jag ringde till henne. Hon är allt annat än en konstnär och jag är helt övertygad om att hon har nattmössan på sig arbetstid, allternativt blind. Hon har verkligen ingen smak.

  • Tårtsmula

    Det jag stör mig på är att Calligraphen ska ha konstnärligt öga för hur utförandet blir som bäst. Vi fick verkligen inget prov på sådana färdigheter. Med deras pris och marknadföring tycker jag att man ska som kund bara vara noga med att uppgifterna stämmer. Resten ska dom liksom fixa. Vi fick tillbaka som förslag till tryck bland annat där där årtalet var skrivet 201. Hon granskade inte sitt eget arbete alls. Sämst var nog ändå svaren jag fick när jag ringde. Hon sa att dom får in 60 beställningar om dagen och att det är en anledning till att det blev fel så många gånger. Hur ska man tänka kring det? För många kunder? För liten personal? Eller att kunder får räkna med att kvaliteten är sämre? Åhhh......så dumt...

Svar på tråden Om Calligraphen