Inlägg från: Anonym (snåljåp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (snåljåp)

    Pengarpengarpengar....

    vi lägger en budget på 70 000 kr på bröllopet och vi är verkligen inga lyxlirare.

     klänning på rea för 3000 festen på lokal med serveringsperonal och vin brudskål och avec kostar 30 000 för 60 pers. ringen var dyr 10 000 men värd var enda krona! fotograf 10 000 för ett minne för livet. filmning av vän 0 kr. alla trycksaker har jag gjort själv ca 1500 ,hår smink och naglar gör jag själv, blommor likaså. tårta 36 kr biten.vi vill inte lägga  varenda öre på bröllopet men hur det än är så är vi bekväma och vill  inte städa efteråt eller stå och laga mat till 60 pers så den utgiften är värd sina pengar för oss . annars försöker vi dra ner på allt som går och köper billiga bordsdekorationer etc. Jag prioriterar tiden med min älskling istället för att laga mat!

    vi har inga jättestora inkomster men kan spara 5-8 tusen varje månad trots att vi har 3 barn och hus och bilar men då drar i in på annat under den här tiden för att få vårt drömbröllop och det kommer vi få!

     och på tal om att man älskar sin blivande och nära och kära mindre för att man lägger mer pengar på bröllopet är ju helt befäng! allt kostar och vi väljer vad vi vill dra in på och vad vi kan känna att vi vill spendera på utan att på något sätt slösa ´bort pengarna . vår resa är inräknad i dessa pengar utom fickpengarna på resan.

    jag tycker det är upp till var och en hur mycket man vill lägga på sitt bröllop och jag tror inte att 35 000 kronorsbröllopet är mindre bra än 70 000kronorsbröllopet eller det som kostar 10 000. vi har inga måsten som ska uppfyllas utan vill ha en bra romantisk trevlig vigel och fest och hoppas att vi får det till slut. Och kattpoet; det är inte svårt att spendera dessa pengar.. det är hutlöst dyrt med allt!

Svar på tråden Pengarpengarpengar....