• Anonym

    Pengarpengarpengar....

    sett till det du beskriver ni vill ha behöver ni inte oroa er föra att spendera 100 000 kr. Jag tror vi har sett olika avsnitt för alla jag har sett har haft mer blygsamma budgetar  ;)

    Jag tror er budget är rimlig sett att ni inte lägger massa pengar på ringar, kläder el smekmånad. Tror det är lugnt för er som helhet o att ni kan få ett jättefint bröllop!

  • Anonym
    Anonym (Snart fru.) skrev 2011-06-13 17:57:22 följande:
    Hej!!
    Ska gifta mig snart o behöver lite hjälp att planera budget. Ser på 4 bröllop rätt ofta o där verkar de flesta lägga runt 100.000 på bröllopen. Låter helt vansinnigt enligt mig, men alla e ju olika. Jag hade hoppats på kanske 25.000 spänn o 50 bjudna gäster. Tänkte köpa sprit i tyskland o sedan bjuda på skaldjursbuffe till middag, o kanske hembakad tårta till efterätt. Tänkte att vi nog hyr ett partytält som vi är i. För mig låter det som 25.000 räcker till detta, men snälla hjälp mig. Vad tror ni. Vad är det mer för utgifter jag borde räkna med? 
    Vi la 60.000:- c.a för drygt 30 gäster. I det räknar vi inte in bröllopsresa, men fotograf och liveband. Om vi strukit det hade vi kommit undan med 48.000:-. Man behöver ju inte ha catering heller som vi hade.
Svar på tråden Pengarpengarpengar....