• Pinkgrape

    Bjuda eller inte bjuda?

    Jag skulle nog tycka att det var roligt och smått förvånande att få en sådan inbjudan. Jag skulle inte heller tycka att det var det minsta konstigt om jag inte fick en inbjudan.

    Bröllop brukar ju vara för den närmsta släkten och de närmsta vännerna. Jag skulle nog inte räkna varken eller av det där som en nära vän. Det är ju dock väldigt olika. Man kan ju ha en bra relation utan att träffas hela tiden. Min blivande, en av hans marskalker är hans bästa vän från gymnasiet. Nu för tiden träffas de kanske en gång varje/vart annat år, men de står varandra fortfarande nära.

    Ekonomin och sådant kan ju vara avgörande också. Har man råd att bjuda in personer man inte träffar så ofta. Har man plats för det osv.

    Det är nog bara du som verkligen kan avgöra om du vill bjuda in dessa personer, men jag tvivlar starkt på att någon av dom skulle ta illa upp ifall de inte fick en inbjudan.


    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
  • Pinkgrape

    Då tycker jag nästan att du ska bjuda dom :) Det värsta som kan hända är ju att de tackar nej och inte kommer. Om de redan är lite bekanta med er vänner som kommer och varken ekonomi och plats är avgörande så.. varför inte? Det kan ju bli jättekul :)


    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
  • Pinkgrape
    Vargaland skrev 2011-07-12 00:31:51 följande:
    Ja jag är ju lite rädd för det också, att det ska bli en stel och tråkig fest! Mardrömmen är att folk ska gå hem tidigt för de tyckte det var tråkigt.
    Tror nog de kan få kul tillsammans, kanske kanske ska skicka en inbjudan då... och hoppas att de inte tycker jag är helknepig... =)
    Tvivlar starkt på att de skulle tycka att det är konstigt att få en inbjudan. Tror mer på att de tycker det är jättekul :D Haha det där med stel fest är jag också lite orolig över, trots att i stort sett alla vänner vi bjudit in kommer.
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
Svar på tråden Bjuda eller inte bjuda?