Inlägg från: Hanna och Petter |Visa alla inlägg
  • Hanna och Petter

    Att inte svara på OSA = att inte tacka ja?!

    MsChevy skrev 2011-07-17 14:44:49 följande:
    Har en liten fundering. Har ju ett gäng gäster från Norge som ska bjudas (en hel drös faktiskt). Ska jag skriva osa i deras inbjudan oxå? Tänk om de inte vet vad det betyder?
    Och ska vi skicka med frankerat kuvert till samtliga gäster (både från Sverige o Norge) så de kan skicka osa tillbaka eller funkar det, betalar de det själva? Och hur långt innan vigsel bör man be om osa o hur långt innan ska man skicka ut inbjudningarna? 
    Är det inte lättare att be folk OSA via mail eller telefon? Kanske känns "formellare" att svara via brev, men betydligt enklare att svara via telefon eller mail tycker jag. (skriv då ut till vilken adress och/eller vilket nummer så inte folk hör av sig på en massa olika sätt som förvirrar det för er).

    Vi gjorde en bröllopshemsida och på sidan har vi en Osa-funktion där alla får svara och då hamnar alla svar i ett och samma dokument automatiskt vilket gör att vi inte kan missa nån och att vi lätt har koll på vilka som har svarat eller inte. Där står även allergier mm.
  • Hanna och Petter

    Vi har gjort en hemsida via www.minbrollopssajt.se och precis som ClaraH så gjorde vi en OSA-flik. Nu när jag tänker efter så fixade min fästman osa-formuläret på nåt sätt via nån länk så det hamnar i googledocs men vill man göra det enklare för sig finns det en färdig "Kontakta oss" flik som man ju kan döpa om och använda för Osa. När nån skriver där skickas det till den mail man valt.

Svar på tråden Att inte svara på OSA = att inte tacka ja?!