Inlägg från: Nu tusan ska jag bli fru |Visa alla inlägg
  • Nu tusan ska jag bli fru

    Snyggare beskrivning av bröllopsmenyn

    Hej!

    Vi håller på att trycka menyn till vårt bröllop den 6/8 men vi är inte helt nöjda med restaurangens formulering av bröllopsmenyn. Undrar om någon kan hjälpa oss med lite fikonspråk och lite pretantiösa vokabulär så det låter så där "bröllopsaktigt" och lyxigt..

    Nedan: förrätt, varmrätt och dessert:


    **
    Halstrad scampi på salladsbädd med citruscreme & grissini

    **
    grillad Lammrack med rosmarinsky & körsbärstomater serveras med getost & potatisterrin

    **
    Lavendelglass i sabayonne Tack på förhand!
  • Svar på tråden Snyggare beskrivning av bröllopsmenyn
  • Nu tusan ska jag bli fru

    Ingen som har en idé?

  • Nu tusan ska jag bli fru
    Niini skrev 2011-07-27 09:07:12 följande:
    Vi hade..

    Limpa a´la lax

    Oxe i pepparskrud
    Grädd- & klyftpotatis

    Glass med stänk av choklad.

    Kanske det ger er några idéer.
    hiihi vad är en limpa alá lax.. =)

    lät festligt
  • Nu tusan ska jag bli fru

    Vi har grekist / Mamma Mia tema om det kan ge uppslag till idéer? =)

  • Nu tusan ska jag bli fru
    Dejli skrev 2011-07-27 11:16:28 följande:
    Fast jag tycker att det ser ut som en meny precis som jag skulle vilja läsa den. Det står vad som serveras, varken mer eller mindre. Jag har personligen lite svårt för en massa fina omskrivningar bara för sakens skull...
    haha ja jag vet du har en stor poäng med det.. men jag går igång på det
Svar på tråden Snyggare beskrivning av bröllopsmenyn