Inlägg från: hanna1102 |Visa alla inlägg
  • hanna1102

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Hej! En till här.

    Jag gifter mig med min kanadensiske drömman den 7 juli utanför Stockholm. Bröllopsfest på Vaxholm.

    Sofi88 - om det hjälper angående att vara ifrån varandra kan jag berätta att jag bara kommer träffa min m2b 2 gånger innan bröllopet (2 veckor i mars och 2 veckor i maj) eftersom vi bor på varsin sida av jorden. All planering sker på distans. Inte helt lätt men det är inte mycket att göra åt det.

    Vi har kommit ganska långt i planeringen, men jag är utbildad eventkoordinator så det här är såklart mitt livs drömprojekt som jag planerar efter konstens alla regler ;) Vi har dock en hel del mer att planera, ytterligare en bröllopsfest i Canada, hans familj ska komma hit, min ska komma dit, jag ska flytta till Canada efteråt, vi ska ordna med visum etc. Så vi har att göra ;)

    Jag var i Canada över nyår och hittade min drömklänning som även var på REA. Score! Vi spelade även in en liten film med min blivande make där han pratar svenska så gott han kan och bjuder in till bröllopet. Den ska användas till save the date och mailas ut snart.

    Kul att följa er andra fram till vår stora dag. Följ gärna min blogg på exiback.blogg.se

    Hanna! 


  • hanna1102

    sofi 88 - ja visst det kanske inte är det bästa att vara ifrån varandra under planeringen, men förvånandsvärt känns det inte alls tungt, snarare tvärtom. jag tror vi ser fram emot vårt bröllop ännu mer bara för att det även betyder att vi kommer få vara tillsammans efteråt :)

    lovingyou - tack så mycket. vi kommer flyga in våra förlovningsfotograf från USA för att ta våra bröllopsbilder, vilket vi tycker känns jätteroligt!


  • hanna1102

    väktarbrud... vi har nog lite samma utmaningar. Jag bor i Göteborg och ska gifta mig i Stockholm, så det är inte alltid lätt när man vill kolla på olika ställen...

    Vi har också utländska gäster som kommer. Från både Canada, USA och Brasilien, och behöver kunna hjälpa till med boende. Jag gifter mig på Vaxholm, och tyvärr var det någon annan som gifter sig samma dag som bokat ALLA rum på Vaxholms hotell. Så jag måste kika efter alternativa boendet åt mina gäster.

    Hanna 


  • hanna1102

    Alla ni som ska gifta er den 7 juli, ni missade väl inte att igår var det 100 dagar kvar.
    Och nästa lördag är det 3 månader kvar bara ;) 


Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!