Inlägg från: kaffeälskaren |Visa alla inlägg
  • kaffeälskaren

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Lovingyou- det känns jätteroligt men jag tror att jag kommer kunna ta hem den först runt jul.


    Sweet- det är ju en bra tanke faktiskt att vänta tills dess, frågan är bara om du kan hålla dig ;) hihihi Jag funderar på att göra så med skor men det ända problemet är att jag har så SMÅ fötter... :-/

  • kaffeälskaren

    Lovingyou: Nja jag tror nog inte att jag kommer kunna ha så mycket is i magen hahahaha Jag letar redan skor men det är inte lätt att hitta kan jag säga... det är inte jättemånga som har skor i storlekarna 35. Funderar faktiskt på om man ska köpa skor från där jag köpte klänningen för jag vet att där har de stl. 35 eller går att beställa.

    ÅÅå vad spännande med ringen!!! Det är sådan häftig känsla. Min ring är klar och jag var inne i stan och provade den igår. Jag höll på att smälla av, jag blev så nöjd. Vad är det för ring du ska ha??? Vad roligt!! :))


     


    Alltstå tjejer jag är kanske fånig men det är INTE långt kvar nu!! Tänk när vi alla står där på vår dag och ska få bli äkta makar, häftigt!

  • kaffeälskaren

    Jnt stort grattis till er båda, vad roligt!!!! bröllop kan man ta sen efter så har jag och min blivande gjort. Först barn sen giftemål. Visst vi hade nog velat gifta oss först men vårt pyre hann före. Så vi bestämde att innan nr. 2 så ska vi ha gift oss. Återigen stort grattis till er :)

  • kaffeälskaren

    lazyp- stort tack för tipset. Jag har tittat lite där då och då men inte hittat något som jag tycker passar klänningen. Som det känns nu får jag kolla vad de har för skor där jag köpte min klänning. Om inte annat så får jag lusläsa på brandos efter ett par skor ;)

  • kaffeälskaren

    Lovingyoy: jag säger som sweet, vad blev det för något fint?


    Sofie: skönt att ni kommit så långt. Själva vet vi nu hur korten ska se ut, men vi är inte på det klara med vad och hur man ska skriva dem. Ni har inte några tips???


     

  • kaffeälskaren

    Lovingyou: vad fin klänning du har hittat! Härlig känsla när man hittat rätt

  • kaffeälskaren

    Sofi: Tack för att du la ut det igen!! Det är ungefär något sådant vi har pratat om också.


    Lovingyou: Min blivande har inte fått se klänningen ännu. Han har bara fått se en bild och då bara lite hur tyget ser ut ner mot golvet. Han säger att han vill inte se den innan vår bröllopsdag. Själv skulle jag vilja få visa klänningen för honom. Min största rädsla är att han inte kommer tycka om den.Fånigt, javisst men det kan jag ta

  • kaffeälskaren

    Gott Nytt År tjejer och en god fortsättning! Nu är vi på rätt sida året har en känsla som säger att tiden bara kommer att flyga förbi. Sofi88: vilken trevlig överraskning ni fick!

  • kaffeälskaren

    Härlligt att höra hur långt ni har kommit, vi sitter nu och klurar på info.bladet som vi kommer att skicka med inbjudan. När det är klart ska vi bara köpa pappret och printa ut dem. Vi räknar med att skicka ut inbjudningarna i Februari.


    I går köpte jag min brudväska, och jag har hittat skorna jag ska ha. Summa sumarum jag har nästan hela min stass klar vilket känns oerhört skönt.


    182 dagar.... det tickar på Förresten när tänker ni höra av er till skatteverket?

  • kaffeälskaren

    Sofi: Vi kommer att skicka med en liten vägbeskrivning. Känns bäst att vara så övertydlig som det går. Speciellt då jag vet att det finns vissa ur min släkt som kör fel trots vägkartor och gps...


    Wow vilka fina kort ni har gjort!!! Men vilket jobb! Färgerna som är i korten kommer det att gå igen på dukningen sedan?

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!