Inlägg från: lovingyou |Visa alla inlägg
  • lovingyou

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Kaffeälskaren: Nej det tycket jag inte är fånigt, visst vill man att sin blivande ska tycka att man är super snygg :)


    Har man varit ett par ett tag så känner man nog varann och vet vad den andra tycker är snyggt och inte. Jag tror det kommer bli super bra!


     


    Vilka bra inbjudningar ni skrivit


    Känns konstigt att vi snart är på rätt sida av året !!!! Jag kan inte fatta att jag verkligen ska gifta mig, kommer nog inte fatta förän efter jag är gift , hihii :D

  • lovingyou

    Ja då var mardrömmarna igång igen, Sen jag köpte min klänning i tisdags så har jag drömt mardrömmar!!!


    Vi var försenade till kyrkan, jag drog på mig klänning i sista minuten och barnen var inte färdiga, min blivande hade på sig mysbyxor och sliten Tshirt, och han hade inte alls bråttom till kyrkan! Jag vaknar i panik, somnar om och drömmen bara fortsätter, vi kom hemifrån ,sena, men då hade vi en lägenhet fylld med tända ljus och var tvungen att åka tillbaka och släcka dom! Vi missade vår vigsel.. och så vaknar jag!


    USh ska det hålla på såhär till juli kommer jag bli knäpp!

  • lovingyou

    Sofi88 vad roligt att dom kan hjälpa till

  • lovingyou

    Sofi88, Det var ju inte alls så dyrt som jag trodde sånt kostade! Alltid bra med kontakter! Hoppas ni får hjälp med det också


    Jaaa snart bara 6 månader! VAd tiden flygit förbi!! :) Tror ni det flyger förbi till juli? Eller går det sakta för vi väntar så?! :) Fast våren brukar gå ganska snabbt :D

  • lovingyou

    Vad roligt att du hittat hit RhjärtaC :) Ju fler desto roligare!


    Låter som ni kommer få en bra dag när ni ska se på klänningar och kostymer! :) En helt underbar känsla att leta och hitta sin klänning!

  • lovingyou

    Sofi88: Ja Hoppas ni får klart korten innan han åker! Det är verkligen roligare att göra såna saker tillsammans med sin blivande :)

  • lovingyou

    Tjejer!! Idag är det bara 6 Månader tills våran dag

  • lovingyou

    Sofi88: Jätte vackra kort ni har skapat :)


    Jag tycker det är bra med vägbeskrivning, det kan ju inte skada iaf :)

  • lovingyou

    Zinizune: Fina inbjudningar!


    VI har bokat kyrka, präst , fotografen, bokat resa och hotell eftersom vi gifter oss på vår semester, kollat på vilken tårta vi ska ha, köpt lite små saker, fixat min klänning och underkläder, kollat hur jag ska ha håret, köpt kläder och skor till barnen. Vi har ju inte så mycket att boka , vi kommer ha en enkel vigsel i kyrkan med två vittnen, sedan har vi kanske smörgåstårta/tårta/kaffe hemma efter vår resa.


    Vad har vi mer gjort? Jag har ju planerat när vi ska göra allting men inte direkt ett schema heller!


    Om klänning och underkläder, jag måste för det första ha BH , kan inte gå utan, eller kan men brösten är inte längre så snygga utan Och till min bh kommer jag ha trosor, sen har jag köpt ett raffset ,det återstår att se om man orkar klä om till detta på kvällen :)


     

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!