Inlägg från: lovingyou |Visa alla inlägg
  • lovingyou

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Hanna1102: Vad roligt att ha med fotografen:) Då vet ni iaf att det blir lyckade bilder! Vi ska ha en fotograf som vi aldrig träffat eller hört något om :D Bara sett lite av hennes bilder,så jag hoppas det blir bra, blir det nog... bara jag som är nervös för allt :D


    Har tänkt att köpa en sjal till min klänning, som jag bara kommer ha i kyrkan. Men så rensade jag lite i garderoben och hittade en vit sjal! Ev kanske kan ha den, måste prova med klänning först, men är såå glad

  • lovingyou

    Anna88 Vilken fin klänning och fin ring :)


    Sofi88: Vad roligt, stort grattis till det! Det tycker jag du gör rätt i , att gå ut att fira lite! : ) När ska ni flytta in? :) Lite mer roligt planerande ;)

  • lovingyou
    sofi 88 skrev 2012-01-25 16:38:01 följande:
    Tack :) Sitter typ å studsar i soffan av lycka. Det är just det där med inflyttningen som är såååå optimalt... Nämnligen sista helgen i juni, alltså helgen innan bröllopet, yey. Men det löser sig nog på något superbra sätt :D Vi är rutinerade flyttare. Gud vad skönt det ska bli med lite space, mer än dubbelt så stort som 1,5an vi bor i nu, hihi. Å MASSOR av garderober istället för en ynklig klädkammare. :)
    Oj det blir ett riktigt stohej, men det löser sig säkert, det har det tendens att göra, alltid :) Underbart med mer plats, ja har lite garderob problem själv, men bara knökar in allt för att sedan snabbt stänga dörren innan allt exploderar :D
  • lovingyou
    UngBrud2012 skrev 2012-01-26 18:28:15 följande:

    Hoppar in här!


    Efter 4,5 år tillsammans och tre barn senare ska vi äntligen gifta oss.


    Från början tänkte vi den 14 juli men nu har vi ändrat till den 7/7-2012. Längtar!


    Hej! Underbart att äntligen gifta sig, vi har också kommit till giftermålet nu efter tre barn. Ni har också fått dom ganska tätt då? :)


    7/7 är ett bra datum ;)

  • lovingyou
    UngBrud2012 skrev 2012-01-27 14:54:41 följande:

    Ja jag håller med. Nu blir vi en familj på riktigt.. Ja, det är vi ju redan men det känns mer slutgiltigt nu på ett bra sätt såklart, att äntligen slå slag i saken.


    Jepp, första två är tvillingar och nu har vi en liten 4-månaders. Hur länge har ni varit tillsammans o hur gamla är era barn?


    ja känner likadant!


    Ok :)


    Vi har varit tillsammans sex år i april. Våra är 4, 2 och 10 månader,tre tjejer :) Dom kommer vara så söta på vår stora dag, men sina klänningar och skor :)

  • lovingyou

    Nu är en ny vecka här Vi hade kalas hela helgen och min kompis som ska vara vittne på bröllopet var här, det var så mysigt:)


    Vi kollade om sjalen som jag hittade passar med min klänning, men det gjorde inte det, var inte samma färg :( Så blir att köpa sjal... Fick visa allt jag köpt till min vän, ringarna, barnens kläder, skor :):) Oooh längtar till bröllopet : )

  • lovingyou
    zinizune skrev 2012-02-07 06:05:28 följande:

    Då var mardrömmen ett faktum. Har drömt så konstigt det sista om bröllopet och nu förstår jag varför...


    Fick ett mejl igår från svenska kyrkan på orust som skriver att vår kyrka ska målas om så det kommer att vara byggställningar och skyddsduk runt den när vi ska gifta oss =( Det var verkligen vår drömkyrka, speciell, ligger i en liten havsvik, ingen kyrkogård runt omkring, känslan av att vara intim, nära till en käck lokal dit vi med hela följet skulle tagit en gemensam promenad genom det lilla fiskesamhället. Allting var verkligen perfekt, som i en dröm.


    Så nu står vi där och får börja om från början och leta kyrka och lokal. Vi vet inte om vi ska skratta eller gråta, men antar att det bara är att kämpa vidare...


    Oj vad tråkigt att höra! Finns det några kyrkor fler kyrkor i närheten? Hoppas ni hittar en kyrka snart!!
  • lovingyou

    Kaffeälskaren: Oj då, det där med körkortet skulle jag aldrig våga chansa med!! Vad typiskt att det ska bli sånt krångel kring det hela... :/


    Operfekt:Klart vi vill se bild!!


    Vi ska ha ett litet bröllop, och tänkte göra något med håret själv.. Men har lite ångest eftersom jag verkligen inte är duktig på att fixa någon uppsättning. Jag bryr mig inte så mycket, som andra verkar göra( menar folk kring mig) det ska vara så fint och går inte alls att gifta sig i sin "vanliga frisyr" .. :/ jag ska locka håret lite tänkte jag och sätta upp några slingor med nålar.. sen vill jag nog ha min tiara och hårkam ibak.. Får se när jag orkar träna på det :)

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!