Inlägg från: kaffeälskaren |Visa alla inlägg
  • kaffeälskaren

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Ja ingångsmusik är klar, nu kommer jag inte ihåg vad den heter bara för det men det är ur Ronja rövardotter. Utgång är vi inte helt på det klara med ännu så vi får klura lite till jag har oxå hört att man inte kunde få pioner i juli men så kollade min blivande med vår florist och hon sa att det var inga problem. Hon sa även att generellt så är blompriset lägre på sommaren?!? Men ja pioner oavsett är så vackra! Jag ville bara ha pioner med andra ord väldigt enkel bukett sen blir det nog inte så många heller då jag är väldigt liten. Operfekt: vill gärna få titta på er sida ( är av naturen väldigt nyfiken av mig ) håller med dig om att inbjudningarna var väldigt energikrävande hihi så välkommen tillbaka i planerandet

  • kaffeälskaren

    Operett, jag håller med Sofi vilken fin sida ni har gjort hyrbil träffades tycker jag var en fin historia

  • kaffeälskaren

    Jag kan också ställa mig till hopen av stressade blivande brudar det vi har kvar att göra nu är att planera festen helt enkelt...hade jag fått bestämma så hade jag helst velat ha allt klart igår, ungefär hihi. Insåg i veckan att det finns inte många lediga helger kvar nu innan den stora dagen. Kan inte bestämma mig om jag tycker det känns bra eller dåligt :-/ på tal om något annat så kom våra papper från skatteverket nu i vecka enligt dem så får vi också gifta oss, hurra! Vet inte om jag berättat det tidigare men för ett par veckor sen hämtade vi min ring. Vi skulle även kolla upp vad en ring till mannen skulle kosta (någonstans finns ju en budget för saker och ting...) jag hade då plockat med mig några guldringar jag haft hemma som jag mer eller mindre hade glömt bort. Priset för ringen blev överraskande bra med det gamla guldet som betalning! Vi behöver bara betala 2700 för hans ring. Utan det gamla guldet hade det gått på 7500. Ledsen för den väldigt kompakta texten, det blir tyvärr så när man skriver från ajfånen..

  • kaffeälskaren

    Operfekt: Vilken vacker klänning! Du får visa en bild på den när du har fått hem den.

    Idag har jag börjat vara hemlig mot min sambo, snart drar svensexaplanerna igång. Har precis mailat iväg gästlistan så det ska bli roligt att se vad de har tänkt att hitta på och när det smäller. Känner jag min kära sambo rätt så är inte han säker på att han kommer få en svensexa.

  • kaffeälskaren

    Lovingyou: Varför vill de inte de??? Låter ju konstigt. Håller tummar och tår för att det ska lösa sig.

  • kaffeälskaren

    Stort Grattis Sofi, vad roligt!!! Förresten akustikingenjör, vad gör man då lite mer exakt??? *nyfiken* Och vad skönt att du får ledigt till bröllopet Själv tar jag mig ledigt...


    Du får gärna berätta om samtalet med prästen, om vad ni pratade om och så vidare. Vi har vårt samtal först på lördag. Vi fick reda på av en granne att den församlingen vi tillhör är tydligen väldigt konservativ så nu vet jag inte riktigt vad vi har att vänta.

  • kaffeälskaren

    Hahaha jag får återkomma på lördagseftermiddag och berätta hur det gick det kan ju bli hur bra som helst men även hur dåligt som helst Sofie: det låter som ett roligt och spännande arbete. Vad häftigt att få kunna arbeta med så stora saker som ljudet i en salong eller på biograf, grymt jobbat!!

  • kaffeälskaren

    Idag träffade vi vår prälle, vi tyckte att han kändes väldigt bra vi fick även öva lite på hela ceremonin och nu längtar man verkligen till den 7/7 . Han verkade lyssna till de önskemål vi hade. Jag känner nu med facit i hand att jag var orolig helt i onödan.

  • kaffeälskaren

    Sofi, den texten är så vacker! Jag läste den på min systers bröllop istället för att hålla tal

  • kaffeälskaren

    Oj nu var det ett tag sen jag skrev här inne!


    Saker och ting börjar sakta men säkert falla på plats. Idag var jag och lämnade in alla ringarna på gravyr och uppfräschning. Passade även på att fixa en gästbok inne på Ordning och reda. I veckan som gick hade vi möte med vår toastmaster och gick igenom både vigsel och dag. Efter det mötet blev jag såååå mycket mer lugn hahaha (erkänner jag har varit ett vrak). Imorgon är det till frisören för en fix med håret och eventuellt provuppsättning. På kvällen är det möte med vår fotograf. Så på det stora hela så känns det som att mycket av det som är kvar att göra är mindre fix.


     


    Mannen blev tagen i lördags för svensexa vilket han inte alls var beredd på vilket var riktigt roligt att se Det var verkligen uppskattat. Han kom tillbaka i söndags och var härligt sliten hihihi. Själv har jag ingen aning om när eller om jag ens kommer få någon möhippa då många av tjejerna bor lite utspridda runt om i vårt avlånga land.

  • kaffeälskaren

    Ja tjejer det börjar dra ihop sig


    Jag fick en hippa, som var i lördags. Morgonen började med ett vitt kuvert med ett uppdrag i som ledde vidare till ett nytt.. fick tre sådana kuvert. På det sista stället kom allihopa och tog mig. Därefter bar det av till en fin park med lite bubbel och pralliner. Sedan en sväng på Hagabadet i några härliga timmar. Efter badet vidare hem till en av tjejerna för middag med lite mindre uppdrag, gott att äta och dricka och bara umgås. Enligt mig en alldeles perfekt dag!


    Idag och det varit tårtbestyr. En vän till mig ska göra den så nu sitter vi och bollar idéer om det slutgiltliga resultatet. Bordsplaceringen har varit ett litet meck. Sambon tyckte att vi skulle göra upp den i datorn vilket han gjorde. Tillslut blev jag galen på datorn och gjorde upp det på ett vanligt ritpapper och post-it-lappar. Tog nog bara en 15 minuter puh...


    Om ett par veckor hämtas klänning och som Sofi säger, det är med dragkjedja sen är det att hålla vikten i schack hihihi


     


    Sofi: lycka till med flytt och allt vad det innebär. Fantastiskt skönt med hus

  • kaffeälskaren

    Jisses det känns som att vi ligger år efter er tjejer hihihi men det är kanske bara jag själv som upplever det så. Imorgon är det en resa söder ut för att förhoppningsvis hämta hem min klänning (håll tummarna för jag inte har gått upp eller gått ner i vikt). Tiden för en andra ändring finns inte. Och på lördag blir det en sväng till grannlandet för att inhandla dryck.


    Oj vad det är tomt på det vänstra fingret, har nog aldrig saknat ett smycke som jag saknar min förlovningsring. Nu är det mer eller mindre bara 2 veckor kvar!!


    Lovingyou- Det tyckte jag lät som ett kanon pris för en middag


     


    En liten fundering till alla goa tjejer i denna tråd (frågan har säkert tagits upp tidigare). Men vad skulle ni tycka om att vi lägger upp åtminstone en bild var på oss och våran andra äkta hälft när vi alla är vigda??

  • kaffeälskaren

    Ja nu är det slutspurt! Idag inhandlades nästan allt mat och nu står min snart äkta hälft i köket och ...just precis lagar mat.


    Idag kom min nervositet..jag går och nojjar mig för att folk inte ska gilla maten, att bordsplaceringen inte är bra, att folk tycker att det är allmänt trist. Men det som jag har gått och stirrat mig blind på är precis som ni andra säger VÄDRET! Jag har numer i telefonen inte mindre än 4 olika väder appar och jag avskyr dem alla! ändå kan jag inte låta bli att titta på dem var femte minut.


    Ska färga brynen en sista gång imorgon, maken är redan utklurad det enda jag funderar på där är om man ska använda lösögonfransarna eller inte. På fredag ska jag äntligen få mina "klor vässade". Kom fram till ikväll att det blir inte någon klassisk fransk manikyr. Det kommer bli glitter tippar i svart (jag i ett nötskal).


    Sofi: Vi kan inte heller dansa men vi gör det ändå Vi har valt att dansa till Salem Al Fakirs "it´s only you". Det er kantor har gjort tycker jag är väldigt oproffsigt. Som du säger lite mer framförhållning om än bara ett par dagar hade ju gjort stor skillnad.


     

  • kaffeälskaren


    Detta är jag och min make innan vår vigsel Vi är väldigt lyckliga och nöjda över vår dag. När vi planerade att gifta oss ville jag åka iväg och göra det i smyg. Maken var den som ville ha lite mer festligheter och vi gjorde en liten kompromiss. Vi känner att all slit var mödan värd flera gånger om. Denna dag kommer man att ha i hjärtat för alltid.


    Stort GRATTIS till alla vackra äkta par!

  • kaffeälskaren

    Jag fick mitt nya körkort i början på förra veckan. Känns väldigt bra att ha en giltlig legitimation igen nu ska man bara få tummen ur och ordna till passet. Dock har jag inte behövt skriva under något ännu med det nya namnet men det kommer väl...

  • kaffeälskaren

    Hahaha jag blev inte nöjd med mitt kort alls, men jag var tvungen jag har gått utan giltlig leg. i över två månader så i mitt fall var det nödvändigt. Maken var tvungen att vara med och intyga att jag var jag. Annars hade jag lätt gjort som du Sofi

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!