• ume2012

    Umebrudar 2011/12

    Och sen finns ju festcatering som ska vara bra =)
    Vet dock ej priser.

  • ume2012

    Oj, vad långt alla kommit, jag har börjat röra i vigselförrätare (ska gifta mig borgerligt i juli) men på kommunens hemsida står det att man måste skickat in hindersprövningen innan och den räcker ju bara i 4 mån så har inte gjort det än. Tror ni de har nån koll på kommunen?

    Sen funderar jag, vad brukar man skriva ang. kuvertavgift i inbjudan, jag har ju gått på endel men kommer inte ihåg vad det stått, men typ "Ingen bröllopspresent önskas men däremot kuvertavgift på X kr till kontonr ... )
    elller bara "inga bröllopspresenter önskas men ett glatt humör" och sen bara skriva in kuvertavgiften?

    Måste som beställa inbjudningskorten och börja skicka iväg dem snart då jag inte har gjort något save the day liknande.

  • ume2012

    Jag har mejlat, hoppas de svarar, ides inte ringa :P Annars får jag ringa dem, jag har som lite kort tålamod, har de inte svarat imorgon så ringer jag.
    Jag funderar mest på vem jag vill ha, mina föräldrar känner en kvinna som är så jag funderar på hon, men sen är ju "big papa" vigselförrätare också och han är hur snäll som helst så det vore väldigt roligt.
    Tessiej, vem ska ni ha?

  • ume2012

    Jag hänger på den nya listan.


     


    14 juli - ume2012, Borgerlig vigsel/Fabriken
    28 juli - julibrudUmeå, Backenkyrkan/Fabriken


     


     

  • ume2012

    Hmm jag funderar också på att ha något band som underhållning, de verkade ju bra desolate village, kollade på you tube nu =)
    Jag ska beställa kort från calligraphen, ska väl ta och göra det nu =)

  • ume2012
    chabar skrev 2012-01-28 22:17:20 följande:
    Justja, monogramförslaget som justnu ligger som prel. vinnare: vad tycker ni? Den kännslite lite off, men jag vet inte riktigt vad som ska ändras.. Ska pröva lite andra fonter och se om löser problemet..


    Tycker den ser fin ut =)
    När köpte du din brudklänning? Var och provade en San patrick hos änglalikt i höstas när det var rea där (värsta kapet) men det var en storlek 36 tror jag och dragkedjan gick inte upp i ryggen på mig, och det gick inte att sy ut den. För den var helt sjukt snygg!
    Jag kommer nog köpa blommor från Berghems blommor eftersom jag bor på Berghem =)
    Frisör har jag inte lyckats klura ut än, min frisör flyttade och nu har jag inte klippt mig sen dess, nån som vet nån som är bra på håruppsättningar? Jag har långt hår.
  • ume2012
    julibrudUmeå skrev 2012-01-28 17:32:34 följande:
    Vad tänker ni er för prisklass på brudklänningen?
    Jag har redan köpt min då det var rea på högtidskläder i höstas och hittade en som satt jättebra, inte vad jag tänkt från början men satt super. Den kostade runt 3200 tror jag, hade kostat runt 5000 innan. Mer än det jag la ut vill jag nog inte lägga ut, jag ska ju inte ens gifta mig i kyrkan :P
    Men sen måste jag lägga upp den då den var jättelång och det kostade väl typ 500 kr till.
  • ume2012

    Elisabeth på Salong 44, hon var superbra, men nu måste jag som sagt hitta en ny, måste klippa mig nu också det mitt hår blivit så slitet och långt.

  • ume2012

    Hos mig händer inte så mycket. Har bokat frisören nu. Blommor räcker nog om man går in en månad innan i butiken har jag för mig att jag hört tidigare. Men det skadar ju inte att vara ute i god tid =)

  • ume2012

    Jag ska också vara i fabriken, när jag mailade med Jösta sa han typ likadant, att han ville veta hur många vi skulle bli en månad innan och vilken mat det skulle bli en vecka innan. El var det tvärtom? Måste kolla upp...

    Jag har inte varit i kontakt nå mer om att kolla på lokalen el provsmaka maten, kan man göra det?
    Mamma har varit på fest där så hon har ju sett det iaf :P

    Ang. toastmaster ska jag börja röra i det nu =) Har några förslag som jag tror kan tänka sig det, så är bara att hålla tummarna =) Men jag har redan skickat ut inbjudningarna och det står inget om toastmaster i den, hur gör man då liks, skriver man det i festprogrammet och hoppas folk märker det?

    Solist, kan du tänka dig betala nån finns det säkert massa att välja på. Jag ska ha en kompis som sjunger en sång, el om det blir två som sjunger tillsammans =)

    Band till festen har jag dock inte ordnat, tyckte alla band som jag kontaktat var så himla dyra! Självklart förstår jag att de vill ha betalt men vi har ju en smärtgräns också... Så tips på band mottages gärna =)

  • ume2012

    Hej!
    För mig händer inte så mycket fortfarande, väntar in OSA så kan man börja planera mer.
    Letar efter musiker som kan spela på festen, de "professionella" jag hittar är så dyra tycker jag =(
    Vill bara ha det lite enkelt nån timme typ. , så om nån har nåt tips är det välkommet =)


    Annars funderar jag på dukar till bordet, det fanns inte på fabriken el ni som ska vara där?
    Var kan man hyra vita dukar? Vad har ni tänkt ha för dekorationer? Jag är verkligen urkass på sånt som kräver fantasi, tycker att andra gör det så himla fint men är verkligen dålig på att tänka till själv :P

    Ang. hemsida kan man kanske använda någon bloggsajt, det är ju gratis och ganska enkelt.

  • ume2012
    ema skrev 2012-05-16 09:14:03 följande:
    Vi gifter oss nu på lördag, så det är tre dagar kvar!
    Det enda jag oroar mig för är vädret, men så länge det inte regnar eller stormar så är jag nöjd Solig
    Det verkar ju ändå som om det ska bli ganska bra väder nu på lör enl SMHI iaf =) Så jag håller tummarna att solen strålar =)

    Hoppas ni får en underbar dag =)
Svar på tråden Umebrudar 2011/12