cupcakesen och cheesecaken, frysa in? Behöver även feedback på smakkombination
Zelmah skrev 2011-08-23 18:02:04 följande:
Här kommer några frågor till er bakningskunninga!Jag har tänkt att göra gluten- och laktosfria muffins/cupcakes till allergiker som substitut för tårtan. Hade då tänkt mig att pimpa upp den glutenfria muffinsmixen lite grann och undrar hur ni tycker att smakkombinationen låter..
Jag tänkte riva i lite apelsinskal och lite av saften i smeten och sedan lägga hallon i mitten som en fyllning och ha citroncreamcheesefrosting uppepå. Vad tror ni om de smakerna? Blir det för mycket med tre olika smaker eller gifter sig citrusfrukterna med hallonen? Jag hade tänkt att frysa in muffinsen (bröllopet är om drygt en vecka) och då ska man väl ta på frostingen när man tinat upp dem igen förstår jag... Men kan detta göras dagen innan eller måste det göras samma dag som de ska serveras??
Sen hade jag även tänk till desserten före tårtan att göra citroncheesecakes (sån som ej bakas i ugn) med passionsfruktsgelétäcke på. Hur tror ni att en sådan klarar frysning? Kan man frysa den med gelén på?