• Fiaa

    Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)

    Hanna05 skrev 2011-10-04 09:11:46 följande:
    jag söker en speciell klänning av märket forever yours, någon som vet vad den har för nummer?



    Är inte denna en sån klänning? :)

    http://www.brollopstorget.se/Annonser/85091?ref=%2FAnnonser%2F%3Fshow%3D%26trade%3D%26category%3D%26area%3D%26orderby%3Dcreated%26text%3D%26details%3D%26tab%3D%26annonsera%3D%26page%3D7%26ref%3D
  • Fiaa
    Hanna05 skrev 2011-10-04 13:05:29 följande:
    Jo, men för liten storlek :)
    Attans! Hoppas du hittar den, den är riktigt fin.. Något sådant jag kommer kolla efter till mig också ;D
  • Fiaa

    Jag har beställt hyffsat billiga tärnklänningar 799 kr/st till mina två tärnor. Ena (min blivande svägerska) sa själv att hon kan betala för hälften eftersom hon kommer att använda klänningen vid senare tillfällen också. (En sån typ av klänning) 
    Gåva till dem har jag tänkt mig armband. Undra om det inte var du Hanna05 som länkat till dom? Tyckte dom var jättefina! Till en bra peng dessutom! :) Kanoners :P

    Kollar nu slipsar till BM, finns ju hur billiga som helst! ca. 10kr/st på Ebay!

    Morgongåvan har jag funderat på och kommit på vad jag vill ge, eller det blir en grej vi båda får GÖRA ;)
    Nämligen få tattuerat in en snöflinga på oss båda. Varför en snöflinga? Jo, för när vi just hade träffats och låg och mös en dag, lyssnade på radion och så kom den där repliken som vi båda fastnade för "Du är lika unik som en snöflinga" Efter den dagen blev jag hans "flinga" ;)  

     

  • Fiaa
    Hanna05 skrev 2011-10-14 21:29:36 följande:
    Vi kommer ha godis i dem. Sådana här runda med mint i som är rosa, gröna & vita..

    Vi kommer även att ha godisbuffé på kvällen, men jag tror mest det är barnen som kommer äta från den.
    Och sedan ryms det inte så mycket godis i askarna så jag tycker inte det blir kaka på kaka! :)
    Vi har också tänkt ha såna. Vet du vart man får tag på dom? Kan man beställa på nätet eller måste man gå till affären och köpa "säckvis"? :)
  • Fiaa
    Rosi skrev 2011-10-16 04:53:05 följande:
    Jag kan bara gissa att det finns på typ obs! coop.. de brukar sälja godis i stropack.. annars är det nog bara och prata med dem så fixar butiken säkerligen en låda till er....
    Jo, tack :) Har tänkt att man borde väl kunna höra med dom :)
  • Fiaa

    På tal om kuvertavgift.. Vi ska på ett bröllop nu till vintern vart dom tar en kuvertagvift på 400kr/pers. Vilket vi inte ens höjt ögonbrynet för. Tycker inte alls det är fel med kuvertavgift. Men däremot kan jag tycka att just 400kr/pers kanske är "max" :)

    Vi ska själva ta en kuvertavgift. Vet inte riktigt om vi kom fram till det själva utan det var nog mest våra familjer som tyckte det.. "Vad ska ni med 10 brödrostar till?!" o.s.v

    Men men.. Det blir nog säkert bra :)

  • Fiaa
    Hanna05 skrev 2011-10-20 13:20:09 följande:
    400 kr var ganska mycket. Vi tänkte ta 250 kr/pers i början men alla i släkten säger vi ska ta 300 så då gör vi det :P haha.

    Vi kom inte heller fram till kuvertavgift själva utan var familjerna som pressade oss till det, dom tyckte vi skulle göra det! :)
    Jo, vi har också tänkt oss 250kr/pers. Ska ni ha bar? Är det då fri bar eller till självkostnadspris?
  • Fiaa

    Ursäkta mig.. Ville bara ha lite tips och råd. Kan vi inte hjälpa varandra istället?
    Tycker ibland själv att vissa saker som tas upp här kan vara lite väl mycket ibland. Men det stör mig inte så pass att jag måste säga till om det. Hur som helst hamnar vi ju där vi "ska" vara ändå :)

    Nu behöver ingen ta åt sig, sånt här har funnits längre bak i tråden också.

  • Fiaa
    daniiel skrev 2011-10-20 20:17:08 följande:
    Jag kan iaf svara på detta. Vi hade kuvertavgift och våra gäster fick själva betala drickat på kvällen (vi bjöd på dricka till maten), dock i en bar som hörde till stället vi hade festen på. Väldigt smidigt :)

    Bar till självkostnadspris verkar vara ganska vanligt, så det tycker jag absolut ni kan ha om ni inte vill/kan betala för alla gästerna :)
    Tack för medhåll. Vi kommer ju också bjuda på brudskål och dryck till middagen :)
  • Fiaa
    augusti2012 skrev 2011-10-20 21:07:06 följande:
    Kramarina: jag köpte kort på pyhobby. 100 stycken för 165 kr. (kort + kuvert) *tipsar* vita och creme fanns det har jag för mig. sök på pyhobby på google så hittar du affären. 
    Väldigt bra pris, tog just och klickade hem ett 100 pack :)

    Tack för ett bra tips :P
  • Fiaa
    augusti2012 skrev 2011-10-20 21:53:46 följande:
    fiaa: kul att jag kunde hjälpa till {#emotions_dlg.flower} Man får dela med sig av sina bra tips  
    Snabb leverans också.  
    Härligt :D
  • Fiaa

    Någon här som vet vart man kan få tag på små tvålar till gästgåvor? Så billig peng som möjligt då ;)

  • Fiaa
    BlomAnna skrev 2011-10-24 13:05:39 följande:

    Det finns ju sånna kit som man gör själv. Vet inte hur många det blir men man kan säkert göra dem små och fina


     


    Jo, kollade upp det. Det blir nog att göra själv. Kanske lite roligare känsla när man gjort dom själva också :)
    Hehe, blev så sjukt pysselsugen men nä då är ledigveckan slut! Så jag ska passa på att beställa hem grejer så man har fullt upp nästa vecka då det är ledigvecka igen :)
  • Fiaa

    Hämtade också ut ett paket med vita inbjudningskort som jag beställt idag. Och så var jag och köpte stämplar + färgen. Kan ju säga att det börjar kila i fingrarna nu :)

    BlomAnna : Hurdan typ av tapet ska du använda? Vet inte själv om jag ska ha det.. Om inte annat så är man väl nästan garanterad att "samma" papper räcker till inbjudningskort, festhäfte, vigselprogram m.m. :)

  • Fiaa

    TIPS!! Hörde av min mamma idag som var på IKEA att dom säljer Svalka champangeglas 6 pack för 9 kr!! Hon skulle då ta 15 pack åt oss ;)

  • Fiaa

    JAPP. Mamma fick med sig 15 pack :P Hon sa att hon har tre blå IKEAkassar proppfulla av glas ;)

  • Fiaa

    Jag har hittat ett par sidor som tar upp bra tips på hur man kan göra mycket själv eller spara en och annan krona. www.brollop.dk www.brudobrollop.se Ett av de bästa tipsen jag tycker är att man räknar ut hur mycket varje gäst "kostar" och så tar med den summan i kuvert-avgift istället för bröllopspresenter. Då kan man dessutom känna att man kan bjuda några till än vad man från början planerat. (Jag känner på mig att detta tipset säkert kommit upp 15 gånger i tråden, men det ÄR ett bra tips, ha ha!) Vilka bra sidor!! Tack :)

  • Fiaa

    Hehe nej nej.. Skulle citera/kopiera men det gick inge vidare när jag använder iPaden :( sen kunde jag inte ta bort inlägget heller.. Hmmmr, de sista orden i inlägget är dock mina, tackar för länkarna. Det var bra sidor hon rekommenderade :)

  • Fiaa

    Vi köpte väst och kravatt från ebay, den vita som dyker upp med jämna mellanrum. Visst var den fin och till ett bra pris! Men vet inte om den känns lite epig? Väldigt tunn om man säger så.. När man jämför med en som sambon har sen tidigare..

Svar på tråden Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)