• syringa

    Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)

    Lägger till denna tråd då jag gärna vill ha tips för att hålla ner kostnaderna!

  • syringa

    Tips på prisvärda butiker med brudklänningar i Uppsala med omnejd?

  • syringa

    Hur gör ni med serveringspersonal?


    Vi ska ha catering/buffé och funderar på serveringspersonal. Cateringföretaget räknar på 1 personal på 20 gäster och vi kommer vara ca 40-50 vuxna och 10-20 barn. De tar 320 kr/tim för personal och minst 4 timmar måste de "anställas". Det blir jättemycket pengar.... Man fick heller inte blanda en personal från dem med en vän som ställer upp....

  • syringa
    Imke1977 skrev 2012-03-14 11:11:05 följande:
    Oj jäklars! Det blir VÄLDIGT dyrt Jag gjorde som så att jag frågade min kolllegas dotter och hennes kompis om dom ville ställa upp. Dom får 1000 kr var och kommer jobba från 15-1 ungefär. Det var dom jättenöjda med.
    Är det buffe behöver det ju oftast inte vara utbildad personal. Känner du ingen du kan fråga?
    Jag tyckte också det var magstarkt. De menar att de har sitt rykte att värna om, att de alltid vill garantera hög kvalitet osv. Men jag vill ju inte ha bordsservering... Tror jag ska fråga runt lite faktiskt. Tack!
  • syringa

    Låter som vi alla har samma upplägg. DVS några som sköter buffébordet, dvs plockar undan tomma fat, fyller på, städar undan. Jag tror inte på att inte ha personal alls, det kommer sluta med att våra föräldrar står i köket och det vill jag INTE. Även om man har buffébord och folk tar själva så samlas det ju skräp och tomma fat, plus att man sedan måste röja för att få plats med tårta och kaffe.

    Hur gör ni med städning, ni som hyrt lokal?

  • syringa

    Annan fråga jag chansar på att kasta ut här... Köpte en klänning på nätet för ett tag sedan som jag inte alls tyckte om. Efter att ha provat runt lite vet jag att jag inte vill ha någon klassisk bröllopsklänning med stor kjol, pärlor och tyll. Jag vill ha en enkel, lång, vit festklänning. Har tyvärr inte hittat någon sådan än. Tips?

  • syringa
    annapanna88 skrev 2012-03-15 22:34:26 följande:
    www.kris.no/oslo/KrisF.nsf/pageGallery?OpenFo...

    Längst ner på denna sidan finns en klänning med nummer P91112 (i grönt, lila och rosa). Denna ska jag ha fast i ivory. HIttade den i en bröllopsbutik när jag var på jakt :) Kan det vara något sådant du tänkt dig?
    Hej! Precis något sådant är det! Fantastiskt vacker klänning. Det enda är att jag vill ha någon form av axelband, tubtopp passar inte min kropp. Men just den stilen söker jag. Vilken butik var det?
Svar på tråden Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)