Inlägg från: Imke1977 |Visa alla inlägg
  • Imke1977

    Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)

    Lillis82 skrev 2012-01-20 22:40:51 följande:
    Vi gjorde våra inbjudningar själva


    istället för att köpa för att dra ner lite på kostnaderna. Nu går de på ca 6kr styck istället för 19kr styck som calligraphen skulle haft .. Är himla nöjd med dem..
    Jättefina
  • Imke1977
    annapanna88 skrev 2012-01-23 22:05:01 följande:
    Jag sökte på "organza tablerunner" tror jag... och säljaren jag köpte av hette ourwarm.
    Jag köpte sådana i lila (lite mörkare) färg. Och dom såg väldigt annorlunda ut i verkligheten mot på bild. Just den lila var mer åt burgundy eller vinröd lr nått. Passar inte alls in för oss. Men, dom var ju så pass billiga så det handlade inte riktigt om så mycket pengar. Så i det här fallet gör det inget kände vi. Men jag tror inte jag chansar igen.
    Har sett tjockare stabilare tapeter på Rusta i den lila jag tänkt mig. Så jag tänkte nog köpa mig en sådan rulle och försöka skära ut löpare på något sätt. Blir kanterna riktigt fula kanske man kan vika in dom och fästa med sån taperunner lr så. Vi får se
  • Imke1977


    Vilken är finast? Den med mönster var otroligt svårt att få till jämt och snyggt. Nästan omöjligt.... :-/
  • Imke1977

    tack tjejer. Känner samma sak En kollega till mig har en sån pappersskärare så hon ska fixa det åt mig. Då blir det riktigt snyggt Det blir lite enkla inbjudningar, men det får bli så. Tiden räcker inte till.

    Skulle vilja ha en rosett där fram men jag får fasiken inte till det :-/

  • Imke1977
    augusti2012 skrev 2012-01-25 19:42:14 följande:
    ikväll släpptes en sten ifrån hjärtat.. jag vill ha en underbart fin och kärleksfull bröllopsdag men som inte kostar skjortan. runt 40 000 kr. 
    Idag sa mina föräldrar att dem bidrar med 15 000 kr. Vilket betyder att maten, solist, bil att åka i efter bröllopet och 4 stycken glasstårtor är betalda. *puh* Vi kommer inte få någon dyrare bröllopspresent men det skiter vi i. 

    Så nu har jag möjlighet att lägga lite extra pengar på dem små extra sakerna. 

     
    Åhhh va härligt! underbart. Förstår att det känns lite bättre. det där med pengar är en jäkla plåga... :-/
  • Imke1977
    malinax skrev 2012-01-25 20:06:25 följande:
    Har hittat en superfin brudklänning på blocket för 2300 kr i min storlek, tom på behagligt avstånd så jag kan åka och prova den. Men, kan man köpa klänning redan? Är ett år kvar till min dag. Vad säger ni? Samtidigt känner jag att det är bra pris och tänk om jag ångrar mig när jag inte tittat på nån annan? Gav, blir galen ;p
    Jag köpte min klänning i juli förra året. Gifter mig juni i år. klart man kan!
  • Imke1977
    sahu skrev 2012-01-26 08:57:27 följande:
    Jag röstar för den vänstra. Dels för att du får det enklare, men även för att det ser mer rent och ellegant ut tycker jag.

    Sen om det är okej om jag lägger en kommentar på texten utan att du bett om det... Det som du har strukit under "Välkommen till vårt bröllop" samt namnen högst upp - om du tar bort linjen under ser det lite luftigare och renare ut. Eftersom namnen ändå är i lite större storlek samt att den andra texten är fetmarkerad behövs inte linjen, det är tydligt ändå :)

    Våra inbjudningskort ser för övrigt väldigt likt dina fast i andra färger, snyggt! ;)

    Ha en fin dag!
    jag tar alltid och gärna kommentarer om det jag lägger ut Därför jag lägger ut det. Tips kan aldrig bli fel.
  • Imke1977
    malinax skrev 2012-01-26 10:37:10 följande:
    och du har inte ångrat dig att du inte tittade runt mer?? det är det jag är rädd för.. men jag ska åka och prova den iaf. Kanske inte känner alls för detn när jag väl är där.. vet ingen..
    Jag har tittat HUR mycket som helst på klänningar efter det. Och såklart varit rädd att jag skulle hitta en finare. Och självklart har jag sett klänningar som är finare. Men varje gång jag tittar på min så känner jag ändå att den är helt rätt för mig och att jag inte vill ha någon annan

    Skulle du ångra dig kan du ju alltid försöka sälja den. Men det är svårt, det förstår jag.
  • Imke1977

    hsmamma:  Inte snålt alls med jordgubbstårta. Vi ska nog ha vanlig prinsesstårta fast med vit marsepan. Men tårtan ska man ju ha en som NI tycker om. Ska man blidka alla blir det svårt. Och jordgubbstårta gillar ju dom flesta. Bra val

  • Imke1977

    det här är oxå lite OT men en fundering på hur ni ska göra med tårta. Jag har fått ett jättebra pris från City Gross här i Gävle som tar 30 kr/bit och då får jag vilken fyllning jag vill. Våningstårta eller vanliga.
    Frågade föresten Ica maxi som jag vet har goda tårtor. och dom tar 40-45 kr per bit/ hysteriskt dyrkt skulle jag säga!!

    Men iallafall, vi ska provsmaka på lördag. Och själv vill jag ha chokladmousse och hallongrädde i. Men m2b gillar inte choklad värst.... Tips på smaker som går ihop? Jag tänker just nu lime/hallon.... eller blir det surt och surt kanske?

Svar på tråden Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)