Inlägg från: Imke1977 |Visa alla inlägg
  • Imke1977

    Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)

    Dom är föresten 40x40 cm och det finns i fler färger.

  • Imke1977
    Guffi skrev 2011-10-11 09:49:48 följande:
    Vi kommer att ha vita och gröna servetter (följer temat) som köptes på citygross. 100servetter för 30kr. Är nog också 40x40cm. Vad vi ska göra med dem vet jag inte än dock...

    Klänningen är köpt för 3500kr
    Skorna 675kr
    Ringen 2400kr

    Vad ska ni andra ha för dukar? Knoppa-lakan eller vita pappersdukar á la studentfest??
    Här blir det IKEA lakarn för 19 kr styck på borden. Sen köper jag billiga löpare från ebay för typ 20 kr styck. Fanns billigare oxå.
    Har hört dock att dom här IKEA lakarna är väldigt tunna och att man kan behöva ha papper lr något under....
  • Imke1977

    Borden vi har är nästan svarta, så det kommer nog synas igenom dukarna.... Jag vet inte. Vad kostar att köpa tyg då? Är inte det rätt dyrt?

  • Imke1977
    Nudax skrev 2011-10-11 20:43:20 följande:
    Har köpt sådana på Rusta (har även sett att de finns på Ö&B och liknande affärer) för billig peng =) Vi ska nog ha dem under knoppalakan
    Men det är ju skitbra! Rusta sa du? Måste kolla det Värsta tipsen man får härinne. Tacksam
  • Imke1977

    Måste få fråga. Ni som har tärnor. Betalar ni ALLT till dom? Jag har betalat halva min tärnas klänning nu som gick på 1400 kr.  Men ska jag betala håruppsättning, bukett och skor till henne med?
    Det känns lite som att om man tar "äran" att få vara tärna så borde man väl stå med utstyrsel själv... eller tänker jag helt galet? För isåfall måste vi ju betala best mans utstyrsel med och det blir ju HUR mycket som helst....

  • Imke1977

    Sen är det ju det här... Vem behåller klänningen efteråt om man betalat halva var?

  • Imke1977
    Doris skrev 2011-10-12 10:42:32 följande:
    Augusti2012: Får man fråga var du har hittat alla dessa fynd? 1300 kr låter ju helt otroligt!! Jag kan verkligen behöva hjälp med vart jag ska leta. Tack på förhand!
    Me too!
  • Imke1977
    Hanna05 skrev 2011-10-12 11:19:09 följande:
    Jag tycker tärnan kan behålla klänningen. Eftersom den mest troligt ändå är efter hennes storlek?

    Jag tänkte låta tärnan betala hela klänningen först, men då jag ville ha en speciell klänning i en speciell färg så tyckte jag det var mest rättvist att vi skulle betala halva var. (De gick med på det) Hade jag betalat hela , hade jag behållt klänningen efteråt.
    Ja fast här var det lite annat. Jag hade ju en speciell klänning jag hade tänkt mig. Men det ville hon absolut inte ha. Utan hon skulle ha en lång klänning istället för kort som jag tänkt mig. Och sen skulle hon ha en i chiffong så hon inte skulle se tjock ut. Det enda jag fått bestämma är färgen efter temat då.
    Både chiffong och lång klänning gör ju allt dyrare..... Så den gick på mer än jag budgeterat för :-/
    Men men... buketten får jag väl betala för antar jag... men någe mer tänker jag inte stå för,
  • Imke1977

    Presenter har jag inte hunnit fundera på värst... Vi ska ju ha 2 toastmasters bara och inget värdpar. Dom ska fungera lite som värdpar oxå. Och dom enda föräldrarna som hjälper till är igentligen mina. INgen annan har visat något intresse att hjälpa till alls. Lite trassligt på sambons sida.....
    Så vi får se hur det blir.

    Serveringspersonalen får vi nog betala med pengar. För vi har ingen vi känner som vill göra det sådär för nån present bara.

    Morgongåva tror jag inte vi köper själva sådär. utan vi har sagt att vi ska fixa graverade champagneglas och champagne tillsammans som en morgongåva.

  • Imke1977

    Ja vi ska ha en buffé av något slag och tror det blir enklare än bordsservering. på så sätt behöver man kanske bara ha 2 personal som plockar fram och av och ser till att det finns vin i karafferna och vatten mm.

    Nä... presenter får jag fnula på. jag känner mig lite snål faktiskt. :-P  tur man har dryga 7 månader på sig att leta fynd. Det är väldigt lätt att det drar iväg märker jag....

Svar på tråden Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)