Inlägg från: Imke1977 |Visa alla inlägg
  • Imke1977

    Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)

    baby freeze skrev 2011-10-20 15:34:43 följande:
    Nej, men lite känsla för feeling kan man väl ha? Eftersom det här med kuvertavgift kan bli en rätt het diskussion, så kanske man kan försöka undvika det så att detta fortsätter att vara en trevlig tipstråd?
    Personligen tycker jag det är väldigt konstigt att ens ifrågasätta hur andra har sitt bröllop. Eftersom alla ser på det olika och förhoppningsvis är unika på sitt sätt. Så... jag ser liksom inte grejjen i att ifrågasätta andras sätt faktiskt.
    Kuvertavgift eller inte. Inget att disskutera ens
  • Imke1977
    augusti2012 skrev 2011-10-20 15:59:35 följande:
    Tipsa: 
    www.bonprix.se/produkt/satinklaenning-moerkbl...

    Är lite småkär i denna klänningen. Så nu har jag mailat mina tärnor. :) :)
    Glöm inte å skriva att det är bra pris eller nått när du lägger in sånt där. Annars kan det ju bli sura miner för det är ju inte budget relaterat
  • Imke1977
    baby freeze skrev 2011-10-20 16:29:51 följande:

    Men det brukar bli ungefär så här: Nån frågar vad som är rimligt att ta i avgift, och nån annan säger att det är orimligt att ta betalt öht, och sedan är det igång. Om man ber om åsikter så får man allas, och det brukar inte bli trevligt när det handlar om vissa saker som brudöverlämning, bjuda bara ena halvan av ett par och kuvertavgift. Jag gillar denna tråd för att det finns möjlighet att tipsa om lite allt möjligt, men allt sånt brukar hamna i skymundan när det spårar och det spårar ALLTID när det handlar om de tre ovan nämnda ämnena.


    Agree! Men jag gillar inte att det blir tjaffs hela tiden och förstår faktiskt inte varför? Är det så svårt att hålla sams om ett roligt ämne? gillar oxå tråden, men fortsätter det såhär så lämnar jag. Jag har ingen lust att vara i en tråd där det förekommer tjaffs och på  hopp.

  • Imke1977

    Jag har ett presentkort på 1600 kr på Gävle spa. Och dom har ju allt möjligt. Manikyr, make up och sånt. Så jag funderar på att använda det då.
    Och sen har vi fått en hotell natt av sambons pappa och hans fru. Vi tänkte kanske ta den på bröllopsnatten. hihi
    Lite fräckt kanske.
    Men man tänker budget. :-P

  • Imke1977

    Fick precis SÅ bra nyheter. Jag har hittat en vigselring som jag bara älskar. MEN, problemet var att den kostade 13500 kr. Wayyy over budget :-/ Men nu har min älskade mamma varit till en guldsmed och frågat vad han tar för att göra precis en likadan ring fast med guld som jag får av mamma. Och han skulle ha 6700 kr!! Det är ju helt sjukt! Lycklig lycklig!!!

  • Imke1977
    Fiaa skrev 2011-10-24 12:19:19 följande:
    Någon här som vet vart man kan få tag på små tvålar till gästgåvor? Så billig peng som möjligt då ;)
    Yepp. Jag har faktiskt köpt från ebay i form av rosor. Väldigt billigt. Jag köpte 60 st för typ 200 kr eller nått Men det finns ju lite olika. Kan skicka länken.
  • Imke1977

    JÄKLARS va ledsen jag är nu Idag kom tärnklänningen som vi beställde från en UK site. Tydligen sys dom upp i Kina. Den va superfin och välsydd. MEN, den va i TOTALT fel färg! Jag hade beställt en lilac/lavendel och hem kom en rosa klänning!   1500 kr åt helvete.... Känner mig så less. På sidan står saker som att dom inte accepterar att ta tillbaka klänningar om det är fel på färg eller storlek
    Ser ni nått som är lila i den här klänningen?


  • Imke1977

    Hur gör jag nu i budgetsynpunkt tycker ni? 1500 kr åt helvete med klänningen i fel färg. Får jag den inte såld är jag 1500 kr back. Ska jag verkligen bjuda min tärna på en ny klänning igen?
    Det var min tärna som vägrade ha en enklare modell som jag tyckte. Nä hon skulle ha en lång chiffongmodell.
    Bökigt värre..... Det känns dyrt det här... Vad gör man? Vad skulle ni gjort? Sagt åt tärnan att köpa en klänning själv?

Svar på tråden Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)