• Hipo1

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)


    nödkorg till toaletten som jag spikade ihop av spontade bräder vi hade, limmade med trälim mellan varje "våning" och målade sen med "husfärg", kuvertlådan hade snyggare knytning på bröllopsdagen. Blomman på servettringen hittade jag här: http://harifrantillevigheten.blog.com/2012/02/26/servettringar/ Sen delade jag toarullar, målade de vita och satte fast blomman i den och knöt fast namnlappar.Jag använde några lager grönt papper för att få en tvåfärgad blomma.
  • Hipo1


    Gjorde även vårt monogram på blockljus (ljusfärg från panduro). Hade två såna här lyktor på honnörsbordet. Nu har denna stått ute på altan och blivit lite skräpig, men ni förstår idén iaf. :)
  • Hipo1

    Fremm: va snygg handstil du verkar ha! Har du ritat såna hjärtan på alla kuvert för hand?

  • Hipo1

    Ok, Ja det såg VÄÄLDIGT jobbigt ut att rita såna hjärtan på varje kuvert. Mycket snyggt iaf!

  • Hipo1

    Du kan också prova att inte vika ut den utan rulla den som men är, men rulla diagonalt. Så gjorde jag med IKEA-servetterna vi hade i servettringarna jag gjort av toarullar

  • Hipo1

    Fremm: om ni ska ha varm soppa i skålarna är det kanske inte så lyckat att ha festprogrammet ovanpå då det kommer att bli blött av ångan. Bättre under servetten då så kan ni duka fram allt och de som ska servera bara ställa dit skålen m soppa i. Ska ni ha både efterrätt och tårta? Vi hade förrätt, buffé och sen kaffe å tårta. Vi hade karaffer m vitt å rött vin, vatten och öl på bordet och gästerna fick ta själva det de ville ha. Hade även några läsk utplacerade. Efter maten hade vi bensträckare då toastmaster körde ut alla ur rummet. De som hjälpte till i köket plockade bort allt från borden, ställde fram kaffekoppar m skedar på och assietter, tårta och kakor på fd buffébordet. Så när vi skulle äta efterrätt gick vi och hämtade den själv och vid kaffebordet stod en serveringspersonal och hällde upp avec. Kaffe hade vi i kannor på bordet så manick servera själv. Funkade superbra! Har man nån som kommer och serverar drycken, som du skriver vitt till förrätt och rött till varmrätt så tycker jag ni ska duka med båda glas plus vattenglas från början.

  • Hipo1

    Fremm: om ni ska ha varm soppa i skålarna är det kanske inte så lyckat att ha festprogrammet ovanpå då det kommer att bli blött av ångan. Bättre under servetten då så kan ni duka fram allt och de som ska servera bara ställa dit skålen m soppa i. Ska ni ha både efterrätt och tårta? Vi hade förrätt, buffé och sen kaffe å tårta. Vi hade karaffer m vitt å rött vin, vatten och öl på bordet och gästerna fick ta själva det de ville ha. Hade även några läsk utplacerade. Efter maten hade vi bensträckare då toastmaster körde ut alla ur rummet. De som hjälpte till i köket plockade bort allt från borden, ställde fram kaffekoppar m skedar på och assietter, tårta och kakor på fd buffébordet. Så när vi skulle äta efterrätt gick vi och hämtade den själv och vid kaffebordet stod en serveringspersonal och hällde upp avec. Kaffe hade vi i kannor på bordet så manick servera själv. Funkade superbra! Har man nån som kommer och serverar drycken, som du skriver vitt till förrätt och rött till varmrätt så tycker jag ni ska duka med båda glas plus vattenglas från början.

  • Hipo1

    Fremm: om ni ska ha varm soppa i skålarna är det kanske inte så lyckat att ha festprogrammet ovanpå då det kommer att bli blött av ångan. Bättre under servetten då så kan ni duka fram allt och de som ska servera bara ställa dit skålen m soppa i. Ska ni ha både efterrätt och tårta? Vi hade förrätt, buffé och sen kaffe å tårta. Vi hade karaffer m vitt å rött vin, vatten och öl på bordet och gästerna fick ta själva det de ville ha. Hade även några läsk utplacerade. Efter maten hade vi bensträckare då toastmaster körde ut alla ur rummet. De som hjälpte till i köket plockade bort allt från borden, ställde fram kaffekoppar m skedar på och assietter, tårta och kakor på fd buffébordet. Så när vi skulle äta efterrätt gick vi och hämtade den själv och vid kaffebordet stod en serveringspersonal och hällde upp avec. Kaffe hade vi i kannor på bordet så manick servera själv. Funkade superbra! Har man nån som kommer och serverar drycken, som du skriver vitt till förrätt och rött till varmrätt så tycker jag ni ska duka med båda glas plus vattenglas från början.

  • Hipo1

    Oj. UrsäktA!! Ser att jag lagt in samma inlägg flera ggr. Vet inte hur det gick till.

Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)