Fremm: om ni ska ha varm soppa i skålarna är det kanske inte så lyckat att ha festprogrammet ovanpå då det kommer att bli blött av ångan. Bättre under servetten då så kan ni duka fram allt och de som ska servera bara ställa dit skålen m soppa i. Ska ni ha både efterrätt och tårta? Vi hade förrätt, buffé och sen kaffe å tårta. Vi hade karaffer m vitt å rött vin, vatten och öl på bordet och gästerna fick ta själva det de ville ha. Hade även några läsk utplacerade. Efter maten hade vi bensträckare då toastmaster körde ut alla ur rummet. De som hjälpte till i köket plockade bort allt från borden, ställde fram kaffekoppar m skedar på och assietter, tårta och kakor på fd buffébordet. Så när vi skulle äta efterrätt gick vi och hämtade den själv och vid kaffebordet stod en serveringspersonal och hällde upp avec. Kaffe hade vi i kannor på bordet så manick servera själv. Funkade superbra! Har man nån som kommer och serverar drycken, som du skriver vitt till förrätt och rött till varmrätt så tycker jag ni ska duka med båda glas plus vattenglas från början.