Hur beräknar man - mat OCH dryck ?
Hej!
Det verkar som att vi bestämt oss för vilken huvudrätt vi ska servera på bröllopet.
Nu behöver jag hjälp med att räkna hur mycket man ska ha av allting.
Det blir kokta potatisar
Ugnstekt lax med en röra på
Kall sås
Sallad
Hur mycket ska man ha / person ?
Ca 120 gäster
Och när det kommer till dricka - hur har ni räknat?
Jag och svärmor räknade på det girå och "bestämde" att till maten kör vi med bara vin/vatten/alkoholfri cider till de vuxna och vatten/läsk till barnen. Hur räknar man då hur mycket man behöver?
Till själva festen så ska det köpas vin, öl och cider. Hur i hela fridens namn ska jag räkna ut hut mycket det går åt?
Vi räknar med att kanske 100-110 pers kommer, av dessa kanske 50-60 dricker, men för att det inte ska ta slut, så räknar vi med 75 som dricker.