Vad tror ni om denna som förrätt?
Vad tror ni om denna kalla "risotto" som förätt?
"Du behöver:
4-5 dl ris
Kyckling i valfri mängd
2 dl creme fraich
3dl grädde
1 Thousand Island dressing
Citron peppar efter tycke och smak
300 g ärtor, majs och paprika
1 buljong tärning (kött eller grönsak).
Koka upp riset tillsammans med buljongen. Stek kycklingen och blanda i den tillsammans med de andra ingredienserna i riset och låt den sjuda upp.
Det här är ett recept för ganska många portioner, men klart värt det "
Jag skulle nog ta bort "ärtor, maj&paprika" och kanske dekorera med ngt grönt salladsblad istället.
Servera med ett grövre bröd, t ex hjärtformad (utstansad med pepparkaksform)
Serveras i små glas
Till förrätt blir det Ugnstekt lax med vitlök&örter-röra på
Potatisgratäng
Någon varm sås (vet inte vad som passar, recept och tips mottages tacksamt)
Sallad
Vad tror ni?? Vet att det finns många matkunniga här på BT
(Det kommer 1 vegetarian på vårat bröllop, till henne får vi fixa någon annan god förrätt)