• soffia

    Stockholmsbrudar Augusti 2012

    Gud så kul med en tråd för oss stockholmsbrudar! Jag hoppar in här


     


    Gifter oss 25/8-2012 kl 14:45


    Kyrka: Järfälla kyrka, det ärlite av en familjetradition att ha denna kyrka, jag och min syster är döpta där, mamma och pappa är gifta där, mormor ligger begravd där och min M2Bs syster har gift sig där, Och vi kommer ha samma präst som döpte mig! Detta känns så himla speciellt och roligt!


    Festen kommer hållas uppe på Barkarby Gård i deras nyuppbyggda lokal som dom kallar för Stallet, den rymmer ca 240 sittande gäster, vi kommer själv aha mellan 90-100 gäster


    Budgeten är inte satt då vi inte har någon, våra föräldrar står för mycket av kostanderna kring maten och den kostnaden är störst då den hamnar på ca 1200:- per kuvert, 3 rätters, tårta, dricka till maten. avec och kaffe samt brudskål.


    Jag har köpt min klänning, känns underbart!


     

  • soffia
    Fröken Emma skrev 2011-10-10 18:38:57 följande:
    Nä, idag var ingen rolig dag.

    Stället vi vill hyra vill ha 50% ( villket är 16 500) i förskottsbetalning redan nu, 10 månader innan. Och dom pengarna får man inte tillbaka om man skulle avboka! Det tycker jag låter mycket.

    Det är så svårt att hitta en bra lokal, som man kan både övernatta i / vid. Laga egen mat och ha underhållning för barnen i ett rum intill. En stor gräsplan för skål ochmingel och en vackerkyrka i närheten.Dessutomnära till vatten mm.

    Hur har ni gjort med lokal?

    Oj det lät lite väl mkt!


    Så lokalen kostar du 33,000:- ? 15% kan jag tycka är lite mer rimligt! 5000:- 16,500 är lite VÄL mycket att förlora om det nu skulle ske något oförutsett och dessutom en stor summa att lägga ut på en gång.....


     


    Vi betalade 7000:- i avgift sen kommer en slutfaktura på maten och allt 14 dagar innan festen, då ska det vara fastställt hur många som kommer och så!


     

Svar på tråden Stockholmsbrudar Augusti 2012