• Chicita

    Dåligt samvete:(

    Om han inte vill ha kontakt med dig (om han inte ens vill lämna ut sitt nummer till dig så är det ju uppenbart). Så kan du ju egentligen inte ens bjuda honom formellt.
    Be din mamma förmedla ett budskap till honom om att du vill att han kontaktar dig angående bröllopet. Du behöver inte säga om det gäller att han ska få komma, eller att du inte vill att han kommer. Utan bara att du vill prata med honom med anledning av ert bröllop.
    Om han inte tar kontakt med dig så vet du ju vart du har honom. Då är han alltså inte intresserad av att ha med dig att göra och du behöver inte ha dåligt samvete.
    Om han tar kontakt med dig så kanske ni kan prata ut och du kan välja att antingen ge honom en officiell inbjudan, eller förklara varför du inte vill att han kommer.

    Man väljer inte sin släkt.
    Jag har några släktingar som jag valt att ta avstånd ifrån pga att jag inte accepterar deras sätt att leva (kriminalitet mm. Alltså saker som drabbar tredje part, och inte bara dom själva) 

    Han kanske är mer sårad över att du inte bjudit honom - än vad han är intresserad av att komma. Om du förstår hur jag menar.
    Om han hade fått en inbjudan så kanske han hade tackat nej. Men han ville ha den möjligheten kanske...
    Sen är det tyvärr så att vissa tycker att världen kretsar kring dom. Dom har rätt att göra som dom vill med allt och alla. Sådana personer brukar också känna att allt rättfärdigas av att det är så synd om dom.  Och att det egentligen är andras fel att saker blir som det blir. 
    "Eftersom soc inte ger mig pengar till en Hawaii-resa på 2 veckor så måste jag ju göra inbrott på affären och fixa pengar själv. Alltså är det soc fel" -typ- 

Svar på tråden Dåligt samvete:(