Amatör-bagare. Tårtor, kakor, bullar mm
En fråga..hur gör ni för att inte kanten nere ska bli så FUL (jag köper oftast färdiga överdarg från Ica) snittar ni på sidorna eller hur gör nertill?
En fråga..hur gör ni för att inte kanten nere ska bli så FUL (jag köper oftast färdiga överdarg från Ica) snittar ni på sidorna eller hur gör nertill?
Hej allihopa!
Jag har tajt Bröllopsbudget så även om 1500:- är lite för tårta till 80 personer från CityGross så skulle jag kunna komma ner i hälften om jag gjorde egna vita prinsesstårtor har jag räknat ut.
Jag skulle behöva tips på hur man får till kanten nedtill (ja jag ska köpa vita färdiga marsipanöverdrag) så att det inte blir buckligt....några tips? Vad kan man fixa nedtill så att det blir fint? spritsa något?
Jag har en sån där plastsak som man gör pärlband med, men det kommer ta för lång tid känner jag.