Inlägg från: Tinzi |Visa alla inlägg
  • Tinzi

    Amatör-bagare. Tårtor, kakor, bullar mm

    En fråga..hur gör ni för att inte kanten nere ska bli så FUL (jag köper oftast färdiga överdarg från Ica) snittar ni på sidorna eller hur gör nertill?

  • Tinzi

    Hej allihopa!

    Jag har tajt Bröllopsbudget så även om 1500:- är lite för tårta till 80 personer från CityGross så skulle jag kunna komma ner i hälften om jag gjorde egna vita prinsesstårtor har jag räknat ut.

    Jag skulle behöva tips på hur man får till kanten nedtill (ja jag ska köpa vita färdiga marsipanöverdrag) så att det inte blir buckligt....några tips? Vad kan man fixa nedtill så att det blir fint? spritsa något?
    Jag har en sån där plastsak som man gör pärlband med, men det kommer ta för lång tid känner jag.

  • Tinzi
    bridetobe2013 skrev 2012-01-23 13:36:26 följande:
    Jag tycker alltid det blir knöckligt när jag har köpt färdig kavlad marsipan. Tycker det är lättare att få fint om man har en större bit marsipan eller sp alt mf.
    1/6 2013
    Kan tänka mig det, men har inte tid tyvärr dagen innan m. allt annat jag ska göra...
    men inget man kan spritsa runt?

    Grädda blir ju inte så trevligt kanske på 1 dygn...
Svar på tråden Amatör-bagare. Tårtor, kakor, bullar mm