Amatör-bagare. Tårtor, kakor, bullar mm
Barbietårta med regnbågsfärgade tårtbottnar, lemoncurdmousse, jordgubbsmousse, vitchoklad ganache och spacklad med chokladsmörkkräm
Dekorerar med MMF och sugarpaste
Barbietårta med regnbågsfärgade tårtbottnar, lemoncurdmousse, jordgubbsmousse, vitchoklad ganache och spacklad med chokladsmörkkräm
Dekorerar med MMF och sugarpaste
Hej, läste för ett tag sedan om något tips att man skulle blanda i något i vispad grädde för att få den lite fastare när man har den i en tårta. Och jag minns inte vad det var... Någon som vet?
Hmmm det varnog något annat men gelatin torde ju funka.. Hur gör man då? Ska jag värma grädden
Ni som bakar åt andra, vad brukar ni ta för pris per bit?
Fick en förfrågan för ett bröllop och vet inte riktigt vad jag ska räkna på eftersom det ju såklart är mer jobb och större volym än en vanlig tårta
Eml33h: min mamma brukar spritsa så att det blir som ett flätat mönster, lite osäker på hur hon gör men det är väldigt fint