Amatör-bagare. Tårtor, kakor, bullar mm
Hej!
Jag undrar om någon möjligtvis gjort budapestrulle? Eller stubbe kanske en del säger...
Funderar på att ha det ist. för tårta nämligen.
Bra tips vill jag gärna ha :)
Hej!
Jag undrar om någon möjligtvis gjort budapestrulle? Eller stubbe kanske en del säger...
Funderar på att ha det ist. för tårta nämligen.
Bra tips vill jag gärna ha :)
Ja, det är min favorit med.
Men på en del ställen har jag fått fruktcoctail i och det var inte så gott, jag vill ha orginalet med mandarinklyftor.
Ska göra en prov-variant sen och lovar att återkomma med detaljer.
Med risk för att bli hånad... Mousse-tårtor kunde frysas va? Tina långsamt i kylskåpet?
Vi kan nämligen inte bestämma oss för om vi ska ha tårtor eller pannacotta i olika smaker...
Just nu lutar det åt moussetårtor i ett par olika smaker, men vi hinner ju ändra oss igen ha ha ha....
Det blir max 35 pers. på vårat bröllop, barn inräknade.
Vad tror ni? Min sambo säger bara att det inte spelar nån roll för honom, vill jag ha tårtor så kör vi på det...
Tack Chicita för upplysningen om frysning av moussetårtor ;)
Nu undrar jag då vidare; finns det flädermousse på pulver?? Och smultron??
De är mina o sambons favoritsmaker...
Har letat på kakburken o tårtdecor men hittar inget....Andra mousse pulver finns ju men inte de smakerna.
Kanske finns det fler sidor som säljer sånt pulver??