Inlägg från: Moignon |Visa alla inlägg
  • Moignon

    Amatör-bagare. Tårtor, kakor, bullar mm

    Jag har tänkt baka bröllopstårta/or med viss hjälp av mamma som åtminstone får sköta täckning och dekorering. Vill absolut inte ha sugarpaste eftersom jag tycker det är alldeles för sött, på samma sätt som jag inte är något fan av marsipan. Sen har vi tänkt göra något med choklad och bär och dessutom mjölkfritt till stor del. Alltså går moussetårtor bort även om vi fick en fantastisk sådan förra året på ett bröllop. Bakade för ett tag sen brownies med färskost och hallon vilket var en riktig hit! Tänkte täcka med vit citronfluffig frosting som jag hittat recept på hos sockerrus.se. Lägga färska bär ovanpå. Vad tror ni? Vi har räknat på ca 70 personer och behöver därför ganska många tårtor eftersom vi ska göra i standardspringform. Men tror vi kan få till det på ett bra sätt.

Svar på tråden Amatör-bagare. Tårtor, kakor, bullar mm