Amatör-bagare. Tårtor, kakor, bullar mm
Okej, nu ska jag bjuda på tårta på lördag. Om allt vill sig väl, vill säga. Och jag tror jag har ungefär tusen frågor, men jag ska försöka få ner det viktigaste.
Först och främst, någon typ av körschema. Ska jag göra bottnarna imorgon, fylla på fredag och så bara garnera på lördag? Funkar det? Kan jag lägga på sockerpastan på fredagkväll? Eller skulle jag ha bakat bottnarna redan ikväll? :P
Sen: Hur kavlar man sockerpastan utan att den fastnar? I mitt kök är det smidigast att hålla till på diskbänken, där är mest utrymme. Häromdagen gjorde jag pizzabullar och fick i princip skrapa lös degen från bänken..
Och visst smakar det bra med en citronmousse och en vaniljmousse? När jag fyllde år senast fyllde vi med lemoncurd och vaniljkräm, så jag vet att det smakar bra men jag skulle nog vilja att nån annan sa det :P