Amatör-bagare. Tårtor, kakor, bullar mm
Jag har "offrat" några billiga plastpåsar, typ 2-liters billiga på rulle...
Jag delar upp smörkrämen eller grädden eller kristyren eller vad jag nu ska använda i 4-5 olika påsar och sen har jag i färg och gojsar runt.
När jag är nöjd med färgerna så knyter jag igen påsarnas öppningar och lägger dom med hörnen mot varandra och tejpar runt så att dom i princip bildar en stor spritspåse. sen klipper jag av dom ihoptejpade hörnen och stoppar ner hela konkarongen i en riktig spritspåse med bra tyll.
Antingen kan man nu fylla upp den riktiga spritspåsen genom att försiktigt klämma på "paketet" eller om det passar bra i påsen så kan man låta det vara kvar däri som det är...
Det har funkat rätt bra faktiskt, och då går det ju att ta bara en av färgerna också om man vill göra någon extra dekoration med den eftersom dom inte är sammanblandade