Amatör-bagare. Tårtor, kakor, bullar mm
ClaraH skrev 2012-07-26 11:21:22 följande:
Tack så mycket för dina svar. Jag ska nog prova med sp i alla fall. Jag är ganska händig av mig sägs det, så jag får försöka i alla fall. Var får man tag i sp förresten?Förstag på några väldigt enkla dekorationer? De är väl bäst att lägga på efter att tårtan har tinat. Kan man lägga på rosor av smörkräm på sugerpasten eller förstör man då? Sedan blir det en caketopper förstås.
Jag rekommenderar den med vit chokladsmak.
Upptäckte häromdagen att Gunilla Wall (som har gjort en jättebra dvd-kurs för tårtbakare som inte kan ta sig till en riktig kurs) också säljer sockerpasta och lite sånt i en webshop. Jag har inte handlat dom produkterna någon gång, men jag har hennes dvd.
Och det var lite häftigt med olika smaker som hon erbjuder
http://www.tartkonst.se/visa_produkt.asp?id=514&t=Sockerpasta+SMAKSATT+-+Beau+products+500g&lang=sv
Hittade massa andra häftiga saker där med.
Som skal till praliner (färdiga chokladskal, bara att fylla) och annat jag inte sett någon annan stans...
Måste handla lite nån dag tror jag.
Undrar om jag inte behöver baka en kaka snart