LillaEllan skrev 2012-01-04 23:02:33 följande:
Tyvärr är jag katastrofal på att baka så det är inget alternativ
Ja att ha en egen högst upp kanske är ett alternativ? men det kanske ser konstigt ut om den är gjord sockerpasta och resten med marsipan? eller man kanske kan ha en annan färg.?.....
Folk håller på att svimma när jag säger att jag kan låta bli tårtan
Du skulle ju kunna knyta ihop det hela genom färg, ha vit marsipan med svart mönster på alla nedre lager och sen svart sockerpasta med vitt mönstrer på den övre eller något liknande. Ingen skulle reagera!
Eller kanske sockerpasta på alla men olika innehåll, där du tål de översta?
Ska du beställa från ett bageri kan jag garantera att det kan lösa det snyggt!!
Lite fundersam själv när det gäller tårta och mat är även jag då jag har bjudit folk som är allergiska mot alla möjliga saker, några mot gluten andra mot laktos och sen två mot alla mjökproteiner. Och flertalet som har lite olika allergier, extrem allergi mot nötter, citrusfrukter, kokos, tomat, morätter osv osv, och sen ett par vegetariener och någon vegan såklart.. Blir spännande!