Inlägg från: BellaBella |Visa alla inlägg
  • BellaBella

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Eddans skrev 2013-05-05 00:17:16 följande:
    Okej! Efter att spenderat otaliga timmar med att leta dom perfekta skorna till bröllopet så tror jag att jag har bestämt mig!

    Det får bli...converse! Tycker ni att jag är helt knäpp nu? :) Men jag lever i såna skor och har gjort det sedan högstadiet. Har aldrig klackar och trivs inte i det. Vill dock få med min blivande på att också ha converse men jag tror att han vägrar ;)

    Det finns ett par blekrosa converse som jag tycker är så söta (och vår temafärg) Och så tänkte jag att man byter ut snörena till tunna spetsband.

    Ge mig er ärliga åsikt :)

    Nu får ni tänka att jag inte är så traditionell ;) min klänning kommer att vara axelbandslös med hjärtformad urringning, spets på "överdelen", "kjolen" kommer att bestå av tyll... så den har väl lite romantisk lite bohemisk känsla... Siden och glansiga material och pärlor och stenar är fint på andra men inte på mig ;)
    Jag är inte heller så van med klackar och kommer förmodligen byta till ett par snygga sneakers Solig
    Tycker det bara är charmigt om man plockar in saker som är "sina" om du förstår!
    Brukar du ha converse och vill ha det på bröllopet så ska du ABSOLUT ha det!! 
    Viktigt att ha känslan av att man fortfarande är sig själv i sin brudklkännning, och att man inte drunknar i den och ser ut som vilken brud som helst. Hoppas ni förstår vad jag menar Flört TYcker det låter jättefint med ljusrosa converse, och att ha spetsband som skosnören va ju en twist!
     
Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!