Inlägg från: CoG |Visa alla inlägg
  • CoG

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    OWAO!!!!


    Pagnie skrev 2013-04-23 22:39:30 följande:
    Haha japp jag älskar blått. det märks inte va? ;)


     


     





     


  • CoG

    :)

    Den gör sig bättre på sig än på modellen på bilden du visat tidigare.
    Det var svårt att se då hur det skulle kunna bli bra,
    men himmel!
    SKITSNYGG!


    Pagnie skrev 2013-04-24 18:42:05 följande:
    Haha jag tror jag väljer att ta det där som en komplimang ;)
  • CoG

    hmm...svårt att säga...
    Slöja är självklart men hur lång vet jag inte.
    Testa och fota?


    Pagnie skrev 2013-04-24 19:03:58 följande:
    haha ja det var ju en dålig bild och bara bakifrån på den men det var ju den enda jag hittade. Men du har rätt, den blev så sjukt jävla bra så jag är galet nöjd. kunde inte ha fått en bättre klänning. Dock funderar jag på hur jag ska göra med slöja för jag fick fel längd på den och fick 3 meter istället för 140 cm och vet inte om det ser konstigt ut när den är längre än släpet och om jag borde ha en kortare?
  • CoG

    Det är verkligen vid såna stunder som man testas mest och orkar man sig igen om det, klarar att finnas där för varandra när det verkligen behövs....då ha man igen det sen.
    Starkt gjort av dig/ er, verkligen.
    Det är inte lätt att vara den som ska fixa allt, eller vara helt beroende av ngn annan då man är van att klara sig själv.


    Sparriskarro skrev 2013-04-25 20:32:27 följande:
    Kul att höra Skrattande
    Jag är av den typen att jag tror allt blir vad man gör det till.
    Sen är det inte alltid super enkelt men man får göra sitt bästa.

    I februari förra året på vår inflyttning och min födelsedags fest ramlade min m2b ner från vårt tak och bröt båda fötterna. han krossade ena hälsen och bröt den andra hälen på tre ställen. på tre månader fick kan inte sätta ner fötterna på golvet och var därför låst till soffan, sängen eller korta stunder i rullstolen. det bar en tuff tid för vi hade bara bott 10 dagar i vårt hus när det hände...

    Jag var då orolig att detta skulle ta död på vårt förhållande. all den smärta han hade gjorde att hans humör var på botten och till råga på det vara fånge i sitt eget hus! Det avr tufft det kan jag inte säga något om. men det var bara att gilla läget. ta tag i allt som behövdes ta tag i, hemmet handlingen maten, arbetet. vara stöd och support ja allt. men jag såg också livet på ett annat sätt efter det. jag har aldrig njutit så över att höra fåglarna sjunga på morgonen. känn solen i mitt ansikte...

    Men jag fick fel. istället för att ta död på oss gjorde de oss starkare. vi har aldrig varit närmare varandra än nu och jag tror vi båda uppskattar varandra på ett annat sätt nu. Vi är ett Team!
    i maj förra året fick han tillslut ta sina första steg. inte en muskel kvar i benen och lära sig gå igen... Det är inte något jag önskar ens till min värsta fiende...

    Jo de här har jag inte skrivit om såhär öppet förut. knappt nämnt för någon... ja olyckan vet ju alla om... det går inte tat dölja men hur jag kände har jag inte pratat om...

    det är i trygga händer hos er Flört
  • CoG

    Sånt tycker jag är svårt.
    Att planera och ha massa kul med sin blivande medan någon nära blir helt själv.
    Det är ju inte MITT fel, men jag försöker ändå tona ner för att inte såra.

    En tjej på jobbet lämande sin kille och pappan till sina barn för att hon och en gammal vän verkligen funnit varann.
    Hon upplevde känslor hon aldrig känt tidigare och kunde inte ignorera det.
    Hon pratade om det med sin dåvarande kille och visst blev han ledsen, men han verkar vara en vettig kille och bra pappa så dom fick de att fungera trots att dom ännu inte flyttat isär.
    Hon spenderade en del kvällar nätter med nya killen och då hon var i lägenheten sov han hos sin mamma.

    Allt var toppen. Hon var så sprudlande.
    Dom pratade om att fixa en lägenhet ihop, eftersom att dom ändå alltid ville vara på samma ställe.
    Han hade 2 barn sedan tidigare och hon med, så en femma planerade dom att skaffa.

    Sen plötsligt kom hans ex, som lämnat honom för en annan en månad innan han o min jobbarkompis hittade varann sådär helhjärtat...
    Plötsligt ville hon ha tillbaka honom och han kunde inte säga nej riktigt. Han var hemskt kluven och osäker och sedan rann allt undan.
    Min jobbarkompis blev helt själv, lämnad av den som tidigare sagt till henne att lämna för att det enda rätta var att följa hjärtat trots att det kunde blir svårt.

    Nu undrar hon hur hon någonsin ska kunna lita på kärleken igen och hur hon ska kunna känna SÅ myket för ngn annan.

    Suck
    Tycker så synd om henne.


    Pagnie skrev 2013-04-26 16:18:02 följande:
    Vad skönt att det gick bra för er. Men det är sådana tillfällen som man verkligen bygger upp ett väldigt starkt förhållande. vi är ju av den åsikten att bygger man en riktigt stark grund så klarar man allt tillsammans. Och vi har i alla fall under dessa år byggt upp en riktigt bra grund känner vi. vi kunde nog inte ha fått det bättre än vi har det nu och jag hoppas verkligen att det fortsätter så.
    Jag har verkligen världens bästa man och jag älskar honom mer än jag någonsin kan förklara med ord. Det känns så skönt. Och jag inser verkligen vilken tur vi har han och jag som har varandra för just nu så är det så många i vår närhet som har gjort slut och blivit singel så de flesta förhållandena falerar nu känns det som medan vi planerar bröllop.
  • CoG

    Jag förstår hur du menar.
    Men jag har ingen omkring mig som missunnar mig att må bra.
    Det är hos mig det ligger, att jag inte vill babbla på om det kommande bröllopet och allt kring det då hon är mitt uppe i ngt jättejobbigt.
    Jag väljer att prata om andra saker än just det då jag pratar med henne, finns ju massa annat att prata om.
    Och jag kan prata om bröllopet med andra.


    Pagnie skrev 2013-04-26 19:59:04 följande:
    Jag har lärt mig att (okej det här kommer låta helt fel men...) skita i andra. vad andra gör och hur dom mår ska inte påverkar hur jag mår i mitt liv. visst ska man fortfarande finnas där om personen i fråga vill/behöver prata men det är inte anledning nog för att jag ska sätta mitt liv på paus bara för att dom gjort slut.
    Jag är ju lycklig för mitt liv och allt som händer där. jag är precis som vanligt varken mer eller mindre om folk gör slut. behöver dom prata så kör jag naturligtvis inte över och pratar om mitt men om man har en vanligt konversation liksom så ser jag ingen anledning att jag ska tona ner mig för att den personen har gjort slut med sin kille/tjej.

    Jag tycker att även om man är i den situationen så måste man ändå kunna vara glad för andra människor och unna dom att vara lyckliga även om man själv inte är det. Jag skulle aldrig missunna någon det bara för att jag var deppig.
    Gör man det så tror jag att det handlar mycket om avundsjuka vilket i och för sig är rätt vanligt hos svenskar men ändå. Man kan inte förvänta sig att hela världen ska visa hänsyn utan mår man dåligt så ligger orsaken hos dig själv och är inget man kan skylla på andra.

    Okej nu blev det jättelångt och jag svävade väl ut lite och jag kan säkert uppfattas som jätte otrevlig nu men i korta drag så låter jag inte andras mående påverka hur jag mår. Sen som sagt ska man ju fortfarande finnas där som stöd.
  • CoG

    Det är klart....
    Men jag pratar inte direkt om bröllopet på jobbet öht om ingen fråga mig,
    det pratar jag mest om hemma och de som har det gemensamt med mig på nätet :)


    Pagnie skrev 2013-04-27 00:13:49 följande:
    ja men det är ju bra. :D
    Mana för köra på det som känns bäst för en själv. jag känner personligen att om någon försöker undvika vissa ämnen kring mig alltså om jag är i den situationen då jag har det jobbigt så tycker jag faktiskt att det känns ännu jobbigare för man vet då att personen i fråga undviker vissa saker.
    Men det fungerar nog hur som. beror kanske mest på vad det är för person.Ja, det är klart
  • CoG
    Pagnie skrev 2013-04-27 10:47:52 följande:
    okej. ja men då är det ju så. på jobbet frågar alla mig hela tiden så det blir en del prat om det :P
    De kan jag förstå :)

    Jag har inte gått ut och sagt att jag gifter mig så att alla ska veta.
    De jag har på fb har sett och vet och de har frågat om mer detaljer då vi har rast tillsammans.

    Jag är inte den som tar plats särskilt mycket utan visar hellre intresse för andra och vad dom gör eller ska göra.
    Därför pratar jag inte så mycket om bröllopet.
  • CoG

    Klart man är olika, fattas bara annat :)


    Pagnie skrev 2013-04-27 16:03:37 följande:
    okej. ja men då är det ju förståeligt. jag är nog din raka motsats ärligt talat. men alla är vi ju olika och gör saker olika. Tror nog det blir bra oavsett. :D
  • CoG

    Förmodligen!
    :D


    Pagnie skrev 2013-04-27 21:01:10 följande:
    haha ja vad tråkigt om alla var lika. då hade man verkligen bråkat om allt ;)
Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!