Inlägg från: Kago09 |Visa alla inlägg
  • Kago09

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Det kändes bra att höra juli2013, har börjat få lite panik över att det är så många som typ är klara med nästan allt! Finns ju dem som både har klänning o ringar typ 1 år innan..förstår inte men tur att man är olika Försöker inte stressa för mycket med allt utan låter det ta tid så det blir rätt

  • Kago09

    Vi har tänkt att skicka ut våra senast i helgen då det är 6 månader kvar! Eftersom vi har en del som reser så de får boende plus att det är semestertider så vill vi vara ute i god tid. Känns lite pirrigt, blir lite mer på riktigt när alla får reda på det!

  • Kago09

    Va tråkigt! Känns alltid tungt med bakslag och att det inte blir som man trodde! Hoppas verkligen att det löser sig! Det är ju ett tag till som tur är Som pagnie säger gnäll på det får man göra som blivande brud

  • Kago09

    Wow pyttis vad fin den blev, vad duktig du är, det hade jag aldrig klarat! Har du bestämt vad du ska ha för skor till? Slöja, tiara??

  • Kago09

    Det var en jättefin frisyr! Vad härligt det låter med att gå barfota och äng och ruin, kan nästan se det framför mig!! Jag tycker nästan man ändrar sig ofta om mycket så det är bra att man har tid på sig! Jag hade nog kunnat planerat ett bröllop på kort tid bara till att handla och fixa :) men känner att de här nio månaderna har varit bra så att man kan fundera på hur man vill ha det! I morgon ska ringa jag ringa runt och kolla tårtor och innan veckan är slut så ska inbjudningarna skickas så ska pyssla färdigt dem nu i veckan!! Någon som beställt "kinaklänning" och har lite tips på vad man ska tänka på och så?

  • Kago09

    Den ska vara vit sen nån dekoration i lila men vet inte vad men det vet nog dem! Vi tycker om hallon och choklad så vi funderade på hallon och vitchokladmousse tyckte det lät gott, hoppas det smakar lika gott, ni då?

  • Kago09

    Jag tror inte man glömmer! Eller jag hade iallafall inte glömt om min vän eller släkting skulle gifta sig! Vi ska också skicka våra nu med tanke på semestrar och att de som reser hit ska få boende och så! Vi har försökt att inte berätta för så många då vi tycker att det kan vara en rolig överraskning för alla

  • Kago09

    Tidigare ikväll så gick vi hela familjen och lade inbjudningarna på brevlådan! Äntligen är det igång snart vet alla, så spännande :)

  • Kago09

    Det var längesen man var här inne nu! Vi har varit sjuka i omgångar så har inte hunnits med så mycket på bröllopsfronten. Jag letar också efter korgar för fullt mken som ni sagt så har vi ett tag till på oss så det borde hinnas med. 
    Det vi gjort senaste tiden är att vi varit i lokalen och hollat hur vi ska ha borden och vad vi ska ha för dekortaioner och hur vi ska ha dukningen.
    Jag var på ikea och köpte lila vaser, fat att ha blockljus på och runda lådor som jag ska göra en kuvertlåda av, tre som står på varandra så det ser ut som en bröllopstårta.
    Har börjat köpa hem lite till dukningen
    Fått hem skor(idag) och väska, väntar nu bara på klänningen men fick mail idag om att den skickats i dag så hoppas tiden går fort :0) skorna var jättefina men högre än vad jag vanligtvis har på skor, 8cm tror jag så det blir till att träna och träna. Har aldrig så höga skor så jag ser ut som en man i klackar :0) blir nog till att köpa ett par lila ballerinaskor...
    Tärnorna har beställt och fått hem klänningar.
    Mannen har provat kläder ska köpas lite längre fram då han ville vänta då han ville gå ner nån kilo till.
    Skickade in hindersprövningen i torsdags.
    Har bokat sminkning hos en makeup atrist för mig och mina tärnor.
    Börjat testa håruppsättningar men har svårt att bestämma mig där med ;0)

    Jag har beslutsångest om mycket så när jag inte vet så bestämmer mina tärnor åt mig :0)

    Finns fortfarande mycket kvar att fixa men det viktigaste är nog ring, kan inte bestämma mig men börjar bli på tiden...

    Tårta och blommor har vi kontaktat, ska bara bestämma oss helt för vad vi ska ha exakt. 
    Sen ska vi fixa kläder till barnen, bestmans, och längre fram vigselprogram och så.

    Hoppas det går bra för er andra!
    Kram 

Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!