Inlägg från: eddan |Visa alla inlägg
  • eddan

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Varför blir mina inlägg så ihopklumpade?  Mina radbrytningar och mellanslag liksom försvinner!  Störande :)

  • eddan

    Ja alltså jag tycker att det är helt rätt att göra som du Pagnie!  Spara så mkt pengar ni kan innan det är dags för barn är mitt tips! :)  Det är slitigt för förhållandet med småbarn  (även om det samtidigt är den lyckligaste tiden i livet samtidigt tror jag)  Men att kunna unna sig nån resa här och där och lite vardagslyx under småbarnsåren tror jag är guld värt!  Vi hade inte en krona sparat när jag blev gravid. Jag har jobbat och rest jobbat och rest innan. Och det är jag väl i och för sig glad över för har ju hunnit se en del av världen :)Och nä du behöver verkligen inte gå ner ett gram :)  Jag är 172 cm och väger väl 63 kg kanske. Trivs bäst kring 61-62 kg.Är det nån som har nåt tips på skor med låg klack? Helst max 6 cm men som inte ser tantiga ut? Tycker alla med lägre klack ser så tantiga ut. Behöver inte vara klassiska brudskor. Kan vara rosa tex. 

  • eddan

    67D - Ja då låter det som om vi haft det rätt lika ;)Trist med klänningen :/ 

  • eddan

    Jag har lite fått för mig att jag inte vill ha vita skor...utan kanske blekrosa eller så.Men juli2013 gillade dom vita med låg kilklack du la in länken på.  

  • eddan

    Vi har anlitat en ung jätteduktig tjej som har en fotoblogg. 1000 kr betalar vi och då får vi alla bilder redigerade :) Hon ska fota oss innan och i kyrkan och lite efteråt. Är grymt nöjd :)

  • eddan

    Jag har beslutsångest angående ring. Vi var och provade igår men velar mellan två... hmm måste bestämma mig.

  • eddan

    Ja var är vi i planeringen...Sambon köpte kostym i fredags och vi provade ut ringar. Ska dock beställa på nätet då det blir mkt billigare.Vi hade tänk kolla in lokalen förra helgen och kolla in lite hur vi ska placera bord osv..men sonen fick magsjuka så blev inget med det. Får bli nästa helg!Köpte tyll till klänningen idag (mamma syr)! Förhoppningsvis kommer vi en bit på vägen när vi ska åka till mina föräldrar nästa helg då.Här är annars maten det som jag tänker på mest just nu. Vi hade tänkt göra allt själva (med hjälp av familjerna förstås) Men har börjat kolla lite på att ta catering på en del. Vi kommer ha medelhavsbuffé iaf.Vi har skrivit ut hinderprövningen och ska väl fylla i den i veckan.            

  • eddan

    67d - Vi satte 1 maj, lite tidigt kanske... vi bara tog ett datum :) Alla har dock redan tackat ja förutom två par som båda har sitt bf-datum dagarna kring bröllopet och bor hundra mil härifrån.  Vi funderade på att bjuda två reservpar men nä. Känns fel med reserver :)

  • eddan

    Vi ska också ha vimplar men jag kommer göra dom av vanligt inslagspapper :) Har sytt såå mkt vimplar till barnens rum och till kompisars barn osv.  Så denna gången blir det i papper men det blir jättefint det med  :)

  • eddan

    Cog - Ja exakt!  Viker pappret dubbelt och limmar lite.  Inte i själva "viken" då där jag ska trä ett långt snöre. Allt med presentpapper från lagerhaus.  Nästan gratis  ;)

Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!