Inlägg från: pamjofre |Visa alla inlägg
  • pamjofre

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Idag har jag köpt alla atteraljer till bordsplaceringstavlan :D. Ska göra den på en stor canvasduk, kan ju inte lägga till alla namn än, men allt runt omkring går ju att ordna :)

  • pamjofre

    Gott nytt år till er alla!

    Känns så kul att nu är det samma år som vi faktiskt gifter oss! Behöver inte säga "nästa sommar" längre :). Imsorse när jag vaknade sa min sambo "ja, älskning i år gifter vi oss" :D.

    I bröllops planerna händer inte så mkt nu, annat än att jag ska färga min underkjol och planera in en pysslehelg med tjejerna :) 

  • pamjofre
    TeSsAn90- välkommen :). Ja de där med att få M2B att medverka kan vara lite svårt. Han vill åtminstone planera det i kyrkan ivf. :).. Kanske kan du be honom att ordna med drickan till middagen (om ni ska ha någon), kanske kan han klara av en sån grej, som inte e så "avancerad och pysslig". Men bra att du pratar med honom, åtminstone känner han kanske sig lite delaktig ivf.
    Min götr inte heller så mkt å han har inte panikångest. Han vill vara med å fixa sprit å proväta tårta och mat de e typ det. Frågar ja honom om något ja gjort kan han kommentera med bra eler dåligt och ibland komma med ideer.

    jag har redan skickat ut alla våra inbjudningar. Ville inte vänta eftersom flera av våra anhöriga och vänner åker iväg under semestertider. 
  • pamjofre

    Idag har vi varigt hos guldsmeden och beställt våra ringar! Specialdesignade, och verkar som om de blir super fina! E så nöjd! Har dock fått lämna in min förlovningsring (ringen han friade med) eftersom den ska göras om till vigselringen med massa finesser och en annan ring. Känns så tomt på mitt finger nu!! Får vänta ända tills den 27 juli innan jag får ha ring på vänstra ringfingret igen.

  • pamjofre

    uch e så ledsen. 
    Idag träffade jag dem som ska göra maten till bröllopet (vän till familjen och min far), och nästan direkt börjar de prata om att de inte kommer att kunna göra maten, för litet kök osv!! "Vi måste nog catra". Vilket var det vi tänkte göra från början, innan de erbjöd sig att göra det istället! Så nu är allting tillbaka på ruta ett, och jag måste igen ringa runt för offerter osv. Det känns inte alls kul längre!
    För den budgetten vi har vill jag ändå ha ett fint bröllop, och de var mer elller mindre, "kan vi inte ha plastglas och plasttallrikar." (Vilket min far mkt väl vet att jag inte tyckier om!).
    De e verkligen inte roligt längre!

    Uch förlåt att jag knäller! Hoppas att ingen av er tar illa upp.

    Hoppas att de går bättre för er andra! 

  • pamjofre
    Kago09PyttisPagnie- tack så jätte mkt! Ja vi kommer säkert hitta en annan lösning :). Var bara ledsen igår.

    Pyttis- skit snygg frisyr! Gillade verkligen flätorna!
  • pamjofre
    Kago09- lycka till med tårtletandet! Låter jätte gott med hallon och vitchoklad! Precs som pyttis och pagnie blir ja oxo lite sugen nu ju :). Vi ska träffa vår konditor den 26e och provsmaka :D, Tidigt ja, men ja gillar att ha allt klart i god tid :). Även vi ska ha vit tårta och med lila detaljer 
  • pamjofre

    Vi har tänkt ha en tårta ungefär som denna, fast med lila rosor istället och med vit bakgrund. (Bilden e tagen från google). Och med en caketopper


  • pamjofre

    Igår var jag och mina tre tärnor och provade deras tärnklänningar!! De blev jätte fina!! Nu tar de ca 2 veckor hos sömmerskan för uppläggning å sen e de klara :)  Kan verkligen rekomendera proms and wedding i Malmö! De e verkligen super duktiga! Å verkligen tillmötesgår varje liten punkt! 

     Även min klännings provades (dock i en annan affär). Å den sitter fortfarande som en smäck (tur!! va rädd ett tag att ja gått upp i vikt!). Den ska hämtas i mars för slutprovningen :)

    Såå kul att kunna pricka va ytterligare en sak på listan! 

  • pamjofre
    Pagnie- va kul att allt håller på att falla på plats nu!! Kyrkan var verkligen underbar! Kul att ni blev så possitivt överraskade. Martiniglasen e en´riktigt kul idé och att den genomsyrar både kyrka, fest och den persiska vigsel är ju fantastiskt!
    Mkt vackert med halsbandet från din farmor! Då blir det ju även "något gamalt" :). Vad ska det blåa bli? ;)
Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!