Inlägg från: Kago09 |Visa alla inlägg
  • Kago09

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Jättefin skylt CoG, hadetänkt göra toalettskyltar jag med så kul att se hur andra gör...

  • Kago09

    Ja just det alkoholen glömde jag :0) vi ska åka ner till tyskland och handla det en helg frågan är bara när helgerna går fort nu. Förhoppningsvis får vi vars en möhippa och svenxexa där går det två helger, sen ska vi på vars en då ett kompispar gifter sig 3 veckor efter oss, vi ska vara barnvakter en helg, stockholm en helg ja det går fort.

    Underklader har jag inte tänkt på men prio är nog att det ska vara bekvämt. Om man nu vill vara sexig för mannen sin så kan man ju byta när man kommit till hotellet för de är nog inte så fräsha ändå efter en hel dag ;0)

    Det jag funderar på och det är kanske en dum fråga men ska man ha strumpbyxor eller stayups under klänningen eller ingenting? Hur gör ni???
     

  • Kago09

    Nä kläderna ska ju ändå av så onödiga pengar ; 0) Tror inte heller jag ska ha strumpbyxor det känns varmt och i vägen. Jag har också köpt de lila pumps från din sko, dels för jag älskar lila och tänkte ha dem på bröllopet ifall inte de som jag beställt var bra men nu va dem det så får ha de andra i sommar :0) Såg på din skos hemsida att de har lila ballerina för 99 kr :0) www.putfeetfirst.com/se/dinsko/Kvinna/Ballerinaskor/Ballerina/p/275662

  • Kago09

    Jag känner igen mig där. Drömmer minst en natt i veckan om bröllopet och alltid negativt senast var att jag fick hem skorna och de var cerise och inte lila var nog därför jag var orolig :0)

  • Kago09

    Då har ni haft fullt upp ser jag :0) Har själv två barn på 3, 5 och 1 år så det ska bli skönt att få vara iväg bara vi två utan sömnbrist, blöjor och prat om bajs ; 0)

  • Kago09

    I torsdags fick vi hindersprövningen så det gick fort! Vi skickade in förra torsdagen så det tog en vecka! Idag är det 3 månader kvar

  • Kago09

    Åh vad fina ni är pagine, blått ser jag också :0)

    Vi ska ha bröllopshäften, vi vill gärna ha lite beskrivning av våra gäster, sen blir det meny och lite annat smått och gott men inte så jättemycket.

    Jag är just nu i dekorationernas land när det kommer till planeringen. Jag drömmer och tänker på det konstant allt från ballonger, löpare, diamant konfetti ja allt...och lite annat som jag har tänkt pyssla ihop.

    Idag fick jag min klänning, jag är så lycklig den är så fin, jag vill gifta mig NU!!! Den skickades från kina i fredags och i morse såg jag att den hade kommit till malmö så tänkte att då får jag den denna veckan men kl 15.45 ringde det på dörren och där var den :0) 2 timmar senare åkte jag hem till min ena tärna och provade den. Nu ska man bara vänja sig vid hur det känns att ha den och vänja sig vid underkjol och allt man har under. Hur ska jag kunna gå på toa?? :0)
     

  • Kago09

    Usch och fy, värsta mardrömmen i natt!!
    Jag vaknade upp och det var den 13 juli vår bröllopsdag och allt var långt från färdigt. Lokalen var inte betald så vi undrade om vi fick tillgång till den då och inga pengar på kontot hade vi, inga ringar hade vi köpt, inga vigselprogram, inga festhäfte jag kände panik och visste inte vad jag skulle göra. Snacka om att jag blev glad när jag vaknade och att det inte var sant... :0) någon mer än jag som drömmer massa negativa drömmar/saker om bröllopet??  

  • Kago09

    Vi har osa den 30 April. Vi tycker inte det är för tidigt då de vetat om det sedan i januari. Vi har bjudit 46 personer, lokalen vi ska vara i har 50 max gräns så 48 st med oss. Nu har 3 st tackat nej och vi tror tre till inte kommer komma så då är vi nere på 40 gäster. Dock har vi 7 gäster som har respektive som vi inte bjöd då vi inte hade plats och vi har aldrig träffat dem men nu kan de komma om de vill så då blir vi 49 om alla kommer alldeles lagom. Det är inte många som osa:t men vet många som sagt att de ska komma när vi pratat men inte anmält sig.

Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!